טפיל מתאילנד

The 7th Turtle

New member
טפיל מתאילנד

שלום לכולם,

מקווה שאני פונה למקום הנכון ואם לא סלחו לי מראש.
לפני כחודש חזרתי מתאילנד עם עקיצות רבות שחשבתי שהן עקיצות יתוש לכל דבר. לאחר שעברו כמה שבועות והנפיחות של העקיצות לא ירדה אלא הגירויים רק התגברו וכן ה"עקיצות" התפשטו, הבנתי שהבאתי איתי איזה טפיל אקזוטי.
עשיתי בדיקות דם ומספר כדוריות הדם הלבנות שלי בשמיים. הידד!
רופא המשפחה לא יודע מה יש לי ולכן לא יודע איך לטפל בזה. ניסו אנטיביוטיקה ומשחות אבל כלום לא עזר - ה"עקיצות" ממשיכות להתקיים, להתפשט לאזורים נוספים, לגרד יותר ואף לשרוף. כיף!

מישהו יודע מה יכולתי להביא איתי ואיך אני מטפל בזה? או לאיפה אני צריך לפנות כדי שיטפלו בי?
ואם זה עוזר להתמקד בבעיה אז טיילתי בפוקט, קופיפי, ריילי, קופנגן, קוטאו ובנקוק.

תודה מראש,
גיל.

prizman

New member
צר לי לשמוע.

לא מכיר תופעה כזו מקרוב אבל יכולות להיות לזה כנראה מספר סיבות.
הרופא שלך אמור להזיז את ישבנו בהקדם ולהתחיל להתייעץ עם מרפאות
מטיילים למינהן
כאן אף אחד לא יוכל לתת לך תשובה רצינית.

חשבתי שכאן לרגע קופת חולים .

חכה הכול בדי שמיים . תרבה בתפילה ובקש מבורה עולם שיסלח לך על מעשך בתיילנד . ויבוא הכול על מקומו בשלום ב"ה

אבשלום68

New member
שלמה צודק

הרופא שלך אמור לכוון אותך למרפאת מלות טרופיות
אני יודע שיש כזו באיכילוב
אל תצפה ליעוץ רפואי מאיתנו.....

מסכים לגמרי

עדיף לקבל יעוץ מקצועי או לפחות מרופא מאשר לקבל השערות וניחושים מחברי הפורום.
אולי תנסה לחפש על זה מידע בגוגל?
יש המון מידע בנושאי רפואה פורומים בנושא זה ומאמרים שונים ואולי תמצא משהו.

בהצלחה

אדון מנהל . סתם גולש שכתב דבר שלא קרה לו

לכן עניתי לו לפי השאלה . אדם חולה לפי מה שהוא כותב יפנה לפורום ??????????? רק מי שרוצה לשגע את הגולשים שואל שאלות קרש כאלה ועוד בביראות הגוף שלו

sailor

New member
או שיש לו רופא אדיוט והוא מנסה למצוא אחים

לצרה (או לצרעת).

The 7th Turtle

New member
....

אני מודה לכל מי שענה.

כן, הרופא שלי כנראה אידיוט כנראה וכן, אני מחפש אנשים שאולי חוו את מה שאני חווה ויתנו לי המלצה לרופא / מקום אליו אני יכול לפנות.
מר קרמר, לא יודע למה אתה נטפל אליי ואני לא יודע למה אתה חושב שאני משקר, אבל אני לא מאחל לך ולאף אחד אחר את מה שיש לי כרגע. אני גם לא חושב שזה ממש עניינך מה עשיתי בתאילנד אבל זה מנחם אותך אני וה' חברים טובים ונפגשים כל יום שישי לקפה.

ושוב, תודה רבה לכולכם על זמנכם ועל הנסיון לעזור.
יום טוב.

sailor

New member
דרוש להגיע למרפאה למחלות טרופיות

בבית חולים. הטובה ביותר היא בשיבא - תל השומר, אבל גם בסורוקה, אסף הרופא ורמבם יש מחלקות רציניות.

עבור כל דרג שצריך בקופה שלך כדי לקבל הפניה מתאימה.

לאף אחד אין ניסיון במחלות . כולם חוזרים בראים

מתיילנד . אתה חולה יש קופת חולים . לכולם ביטוח בריאות ממשלתי . מי שחולה פונה לרופה מישפח . ורופה עור . אין דבר כזה שקופת חולים לא מטפלים בזה . פונים לפורום ? מה יש כאן רופאים . יועצים . על מנת להיתקבל לבית חולים צריך הפנייה מרופה . לא באים סתם לבית חולים

למעלה