טפילים

אוראל111

New member
טפילים

אתמול עשיתי לנחש שלי מיקלחת ומישום מה אחרי זה ראיתי דברים מהלכים עליו וחלק גם עלי אבל הם לא היו דומים לעכביש אלה לנמלים קטנות חומות ובעירות אמרו לי בהתחלה להישתמש באופיגל אבל אחרי זה אמרו לי שלא כשי וכמות קצת יותר גדולה מהרצוי יכולה להזיק לנחש ואז אמרו לי ללכת לווטרינר ואני הולך ביום ראשון הזה(הווטרינר לזוחלים יהייה רק ביום ראשון) היום אני מנקה את הכול ועושה לא מיקלחת אבל מאתמול הרמתי אותו כול כמה שעות ולא היה עליו כלום וגם היום שהוצאתי את הדברים לא היה עליהם כלום ומה שמוזר ליפני המיקלחת לא היה על הנחש כלום ואחרי כן (סתם כדי שתיחדעו אולי זה יעזור הנחש עשה את צריכיו במיקלחת שעשיתי לא) יכול להיגרם נזק לנחש עד יום ראשון?ולמה הם פיתאום נעלמו ואין עליהם כול זכר?ומאיפה הם הגיעו לנחש?

רן333

New member
לי זה נשמע כמו אקריות

זכור לי שרשור בנושא, אם אינני טועה - מהחודש-וחצי האחרון. כדאי לקרוא.

gaichuk

New member
באיזה טרריום הנחש נמצא?

הכנסת עצמים מהטבע? לא יקרה לנחש כלום עד יום ראשון חוץ מאי נעימות... רצוי לא לדחות את הטיפול.

אוראל111

New member
כן

עץ שחיטיתי טוב טוב והוא כבר אם הדברים האלו מאז שהבאתי אותו אז לא ניראה לי שזה מיזה

1צחי

New member
בנוסף

לטיפול שתמצא בשרשור אני ממליץ על אמבטיה עם קלי.

אוראל111

New member
הטרוריום

הטרוריום שיש לי אכשיו זה אקזוטיקה מטר על שלושים וחמש ומה שהיה לי ליפני שבועים זה אקווריום פנורמי מטר על 25 עד 42 אכשיו כול מה שהיה לי באקוויריום נישאר ועבר חיטוי ואחרי שהחלפתי לטריוריום של אכשיו הוא עבר עוד חיטוי סתם כדי להתחיל הכול מחדש ולא רק את הטרוריום ואני לא מוצא את השרשור !אולי למישהו יש קישור?

naja

New member
לא בטוח שאלו טפילים.

איפה עשית לו אמבטיה? אולי באמת מדובר בנמלים קטנות שהיו בפיה של הברז. אקריות הן בד"כ עגולות וכהות ולא דומות לנמלים.

אוראל111

New member
הם

היו ממש ממש קטנות בעובי כזה - ובאורך כמו זה - וחחצי והם היו בעירות ולא עגולות יכול להיות זה זה לא טפילים כי חוץ מאז לא ראיתי אחד כזה לא עליו ולא על הטרוריום או בתוכו או על החפצים שלו וגם ליפני המיקלחת לא היה לא כלום

למעלה