טענה:

The Exorcist

New member
טענה:

"אף פעם לא מנגנים עם הזרת", ככה לפחות מישהו טוען. מה אתם אומרים?

אההה...נו בטח

לנגן בלי זרת...המממ...זה כמו שנוריד לכלב רגל (מצטער מראש על המחשבה המזעזעת, אבל זה ההשוואה הכי טובה), הוא לא יוכל ללכת כמו שצריך, ובוודאי לא לרוץ, כנ"ל גיטרה, ברגע שאתה מנגן בלי זרת אתה מאבד 25% מהיכולת שלך

KamikazA

New member
ביד הפורטת

באמת מנגנים בלי זרת ביד שעל הפרטבורד מנגנים עם זרת וזה מה שהמישהו הזה מגיטר גורו אמר לך

כנף

New member
מנגנים בלי זרת רק

בפריטות של 1,2,3,4.. אין לי מושג איך להגדיר את זה (אז אולי יותר טוב שאני אשתוק), הכוונה לפריטות שכל אצבע אחראית למיתר בודד, ולא לגורפות, כמובן, כמו שכל אחד יודע. וכל השאר, שטויות!- הזרת שווה בחשיבותה לאגודל, ולכל אצבע אחרת (מתוך העשרות שיש לנו..
) (אגודלי מרבה להחבל, ללא כל סיבה נראית לעין. מה עושים?
)
ואם אני כבר פה, אז טיפ קטן, למי שרוצה לנקות את המיתרים מאבק, תוך כדי נגינה: מספיקה פעם אחת של ´לאונרדו´/עברי לידר (עפ"י שירים וגיטרה ו´), בשביל להבריק כמה מיתרים לכל החיים.. ´מצא את ההבדלים´.. מניסיון של שנים, זה עובד!

mr. man

New member
זרת בקלידים

כשאני מנגן אקורדים ביד שמאל הזרת היא חלק חשוב מאוד בנגינה, בלי הזרת אני לא יגיע לכאלה מרחקים בין התווים ואז זה מגביל אותי מבחינת האקורדים. כשאני מנגן ביד ימין מלודיות וזה אני מנסה להמנע מהזרת כי היא סתם מתסבכת את החיים...

psy nation

New member
זרת בקלידים 2

כשמנגנים אקורדים חייבים את הזרת. אבל גם כשמנגנים ביד ימין צריך את הזרת- אותי היא לא מסבכת. פעם היה לי שבר בזרת ורק אז נוכחתי לדעת כמה הזרת חשובה.

greblin

New member
מי טוען?

איזה שטויות, אי אפשר לנגן בלי זרת כמעט בכלל, מאבדים חלק חשוב מאוד בנגינה ככה. אני לא מסכים עם "קמיקזה", שטען שביד הפורטת לא מנגנים עם הזרת. מנגנים עם הזרת בגיטרה בשתי הידיים!!! מי שטוען שלא, שילך ללמוד גיטרה. ופסנתר? אין מה לדבר בכלל - ברור שכן!

Nandosilius

New member
כמו שאמר ...

שכחתי את שמו , הזרת מהווה 25% מיכולת הנגינה שלך. מה שמשפיע על המהירויות וכהנה וכהנה , אז ימלאו פיהם מים מתנגדי הזרתות למיניהם.

למעלה