טענה מס' 1 :

טענה מס' 1 :

כולם מניאקים- עד שיוכח אחרת
והכוונה- כל בן זוג פוטנציאלי- הוא קודם מניאק- עד שהוא מוכיח אחרת. לגברים שבניכם-זה אולי מעצבן ואולי הייתם פוסלים בחורה כמוני על הסף (ועל סעיף נפשי)
אבל...אם אמת וכנות באותו לב הבחור, אימרה כזאת לא אמורה "להדאיג" אותו-הלא הוא אמיתי בכוונותיו-רק מניאק יתעצבן מזה. טענה מס' 2 : אבא שלי (אומר ומנסה לשכנע אותי בקול חרישי ומיואש)---גליוש כל הגברים בסדר עד שיוכח שהוא מניאק
ואני קוראת את עלמה 36 ויודעת שהטענה שלי- נכונה.

ידעתי שגברים לא יאהבו את זה

זה בסדר- אף אחד לא אוהב להיות במבחן.(קצת מבינה)- אבל זאת דרכי להתמודד עם שחקנים שקרנים. חבל על הציניות- מיותר! משוואה בריבוע- מי שנכנס לחיי-אמיתי בהחלט.

רות 2

New member
רק....

מניאקיות מזהות מניאקים..... לפחות עד יוכח אחרת כך ניראה לרות...

החתולית

New member
מי אלה הכולם ?

לא מכירה כל הגברים מניאקים, כמו שלא מכירה כל הנשים זונות. יש גברים מגעילים שמפחדים לקחת צ'אנס מחשש שאישה תסרב להם, בדיוק כפי שיש נשים מניאקיות שיסחטו מגבר כל מה שיוכלו בהבטחות שוא - עזבו אתכם מהכללות, הן רק גורמות לאיכסה.

מיקי 43

New member
גליה ממי כמה גברים

יכלו לפתוח שרשור כזה על נשים? אז כל הנשים נבלות? עיזבי אותך משטויות אין להכליל ואין להקצין לשום כוון

אמן מיקי שיכולתי לכתוב אחרת

להאמין בלב שלם שהכל נכון ותמים ואמיתי. אני סתם בחורה פחדנית (אני ידעת)- סתם פוחדת להפגע. ונכון- בהחלט גם גברים יכולים לכתוב את זה באותה המידה. לצערי!!!

36alma

New member
אני יודעת בוודאות, שיש גברים אחרים,

הלא הגעתי עד לגילי המופלג, בלי להסתבך איתך באופן רציני.... כל מערכות היחסים הרציניות והארוכות שלי, היו עם גברים שווים ביותר!! אז, יש משהו בדברייך....אבל בע"מ. לדעתי, הנבלות חושפים עצמם מהר, וגם השווים....פשוט להיזהר ולא לתת קרדיט מהר מידי. וכן....ברגע שהם מתחילים לזייף, לעצור, ולא להגיד לעצמינו, שהנבוט שקיבלנו על הראש, נחת על ראשינו מאהבה....ותמיד, להעמיד אותם במקום, ולהרחיק אותם מהזירה! ובהחלט, יש הרבה גברים אחרים....ששווה לחכות להם, וכן, הם הוא יגיעו.
קבוצתי...

t o t a l

New member
אלוהים מרחם על ילדי הגן

גם על עלמה. על גליה לא. (היא מסתדרת לבד) ראבק!!! זאת בחירה שלכן להכיר אנשים ולקוות לאושר. כשאני עושה בדיוק את אותה הבחירה אני יודע שאני עשוי להיפגע. ואכן, לפעמים אני נפגע. יודע שלפעמים גם פוגע. לא רוצות להרטב? אל תיכנסו לברכה [ או אם תרצו לביצה ] רוצות? בוחרות לשחות? קחו בחשבון שלא תמיד זה מסתדר. ותפסיקו לארגן את האמת בתבניות שטחיות.

טוטאל ................מחייכת-!

כל אחד מהמקום שכואב לו. יש לך נוסחה טובה יותר? וואוו שונאת בריכה עם מים קרים---בחוץ בהחלט!!! ודרך אגב - האושר שלי בחיים דפנטלי בא ממקום אחר.

t o t a l

New member
אם לא הייתי רוצה לשעמם את עצמי,

הייתי אומר לך שאין מקום אחר. אבל ברצינות: נשמה. אין רע וטוב. אין נכון ולא נכון. אין מותר ואסור. אין פתרון בית ספר. החיים הרבה יותר מורכבים ומסובכים ועדינים ומופלאים על מנת לשבץ אותם בתבניות של "כולם זונות עד שיוכיחו אחרת".

טענה מספר 2:

כולנו בני אדם-עד שיוכח אחרת כולנו מניאקים לפעמים,כולנו מחפשים אהבה לפעמים,כולנו כואבים לפעמים,כולנו לועגים לפעמים,כולנו מכבדים לפעמים,כולנו מזלזלים מידי פעם,כולנו קדושים לפעמים,כולנו חוטאים,כולנו חכמים לפעמים,כולנו יוצאים טמבלים מידי פעם,כולנו פוגעים,כולנו נפגעים,כולנו מאכזבים,כולנו מתאכזבים,כולנו שמחים,כולנו עצובים,כולנו טובים,כולנו רעים,כולנו מניאקים,כולנו טהורים. כולנו לפני הכל א נ ש י ם.

a n a t i 3 3

New member
טענה כואבת../images/Emo4.gif

לא מקנאה בנשים שזה מה שהן חושבות. לא יודעת איך חיים עם כזאת אמונה כשמנגד יש אבא שכל כך אוהבים וילד שמגדלים ומשקיעים בו את הכל. גברים הם אנשים בדיוק כמוך וכמוני.. עם רגשות,רצון לאהבה,חיוך,טוב וגם רע. לפני שהייתי מאשימה את כל העולם ואחותו הייתי בודקת את עצמי.
מענת שלא אוהבת הכללות

את זוכרת שאני חברה שלך?

ואת זוכרת אותי מהגן? את זוכרת שם....איך היינו משחקות בחצר (נכון הייתי אופטימית ויפה)- נישארתי יפה! לגביי אופטימית ת'אמת לא הצד החזק שלי אחריי החומות וההגנות והנוסחאות אני הרבה יותר חמודה- אז תגידי ...מה הקריזה שתפסת עליי עכשיו? כאילו נולדתי בסדר בחיי- נישבעת!- ואת צריכה לדעת את זה.

למעלה