טעמך..

deerman

New member
טעמך..

עדיין מרוח על שפתיי.. ניחוחך מדיף מכריותיי.. קולך..מהדהד באוזניי.. ומוצא ערוותך..הכתים את סדיניי. רוצה לחוות איתך שוב הטעמים נכסף לנוכחותך על מצעים מדמיין אותך שרועה ללא בגדים ומזמין עצמי לחדור לתוכך..למעמקים. יושב פרקדן על המיטה ומסביב נרות מפזרי עלטה שואל מהם אייך והיכן את מצויה והם מבטיחים שתשובי במהרה.

טאKילה

New member
היכן אתה?../images/Emo79.gif

על לשוני מתגלגל דבש עסיסך מאתמול ניגון אנקתך צליל מתגרה עוד הריח שלך מרוח על גופי משתוקקת אליך והיכן אתה?

deerman

New member
הנני כאן...

הנני כאן, כמו ציפורים חגות הנני כאן, מביט מן הגגות הנני כאן, כמו אבן בגדר, כמו סלע, כמו באר אני האיש אשר תמיד חוזר, חוזר.

טאKילה

New member
לא נדבר אהבה../images/Emo79.gif

לא נדבר על אהבה נשתוק לאור ירח ער כשאשקע בוהה בעיניך היוקדות ושפתיך את שפתיי מלבות . , עת תקציף התאווה לא נדבר על אהבה היא אש נשקה מבעירה חושקת גופי בגופך בתשוקה מסעירה בוא נעשה אהבה .

deerman

New member
לא דיברנו עוד על אהבה..

לא דיברנו עוד על אהבה ולא ירדנו אל סופה, אין דבר, הלחם לא יחסר מחר ראשך תניח על הכר. אני רוצה לישון איתך, לנשק אותך לאט, לאט, אותך

מבטיחה

תשאל כל נר בחדרך שלהבתו רוקדת לך ריקוד אהבה תשאל כל קיר בחדרך שצלליתינו עליו מתמזגים נצרבה תשאל את עיני שמביטות אליך מתמונתי במבט אוהב תמידי תנשום את ניחוחי שחדר עמוק אל הכרית לידך ותדע שאשוב שוב ושוב אל מערת הקסמים שלנו אל קן האוהבים שיצרנו כדי ללפף זה בזו את נשמתינו.

הריח שלך

הריח שלך ממלא נחיריי אני מריחה אותך מתחת לציפורניי כל סנטים בגופי מלא בנגיעותיך נקיקי הבוער עוד ספוג במיצך פועמת... אליך, אליך!

למעלה