טעמי

omerikooo

New member
טעמי ../images/Emo70.gif

אם הייתם יכולים להגיד תוכנית טעמי ... מה היו הבחירות שלכם? להזכירכם, 10 שירים ו10 אמנים שונים
אני אחשוב על זה ואכתוב אח"כ... בינתיים אתם מוזמנים

omerikooo

New member
הטעמי שלי ../images/Emo13.gif

1- עברי לידר - האנשים החדשים 2- דנה ברגר - יש בזה טעם (הופעה) 3- אביב גפן - שלום 4- שילה פרבר - אדם חופשי 5- מוניקה סקס - איש קש 6- ירמי קפלן - מחפשת 7- היהודים - הזמן שלך 8- דניאל סלומון - בא מכאב 9- ברי סחרוף - מונסון 10- רוקפור - חור בלבנה
אמן שתהיה תוכנית כזו...חלום

oooooOFIR

New member
לפני שאני הולך

1- עברי לידר- תמיד אהבה 2- אביב גפן- האם להיות בך מאוהב? 3- היהודים- קח אותי 4- רוני- סופרסטאר 5 סינרגיה- צועקים על אהבה 6- ריטה- לאלף נמר 7- הדורבנים - לא בא לי לשמוע 8- מוניקה סקס -מכה אפורה 9- טיפקס- כמו לפני 20 שנה 10- דנה אינטרנשנל- זאת הירידה שלי

טעמיייי עם זרובבלה../images/Emo9.gif

1.עברי לידר- ואולי. 2. אביב גפן- מלאך. 3.רונית שחר- אהוב יקר. 4. מיקה קרני- טרף קל. 5. היהודים-לעוף. 6.מוניקה סקס- מספיק בנאדם. 7.ירמי קפלן- קולה וברה. 8.בן ארצי- כנראה שאהבתי אותך. 9.שייגעצ- לב מפלסטיק. 10. דנה ברגר- בא והולך.

טעמי ../images/Emo85.gif

1. עברי לידר - צוכה בוחקת 2. קוב - אדיש 3. סינרגיה - צועקים על אהבה 4. בוטן מתוק בקרקס - כל מה שנשאר 5. לולה - ימים של שקט 6. היהודים - ליפול 7. שלומי שבן - שרמוטה פוריטנית 8. משינה - הכוכבים דולקים על אש קטנה 9. רונית שחר - אהוב יקר 10.ירמי קפלן - הדפוק הזה/כבר עכשיו

לא. אבל אמרת שירים שאנחנו

הכי רוצים. וחוץ מזה, נראה לי שלרובם יש קליפים.

omerikooo

New member
לאלא...התכוונתי קליפים...רק קליפים

אין טעמי עם שירים

נווווו כן. התכוונתי קליפים.

זה הקליפים שאני הכי הכי רוצה לראות. זה שאני לא בטוחה אם לכל השירים (!) שכתבתי, יש קליפים - זה משהו אחר.. אבל זה הקליפים שאני רוצה. טוב לא משנה..

נחמד!!

1.קודם כל והכי חשוב-קליפ של להקה של אח שלי! כי יש להם שירים פשוט מצויינים! תכניסו לראש-"אנטיטזה"-זה כנראה השם שלהם. 2.רונית שחר-תעתוע (או סיטואציות של לב שבור) 3.צל כבד-כשניקו תתחיל לדבר 4.הקיץ האחרון-לא זוכרת של מי! 5.כתונת פסים-כל אמני ישראל 6.עברי לידר-כמה שאני אוהב 7.ריטה וכרמי-נוצה ברוח או על הגשר הישן (אתם חייבים לשמוע את השירים האלה!) 8.איפה הילד-מה שעובר עלי(או נפלת חזק) 9.ירמי קפלן-מודדת 10.דמיונית-מורן גמליאל (אל תצחקו!) כל הכבוד!

דמיונית של מורן ../images/Emo99.gif../images/Emo187.gif

שיר מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה שנצחק?????

../images/Emo99.gif

שייייייייי גבסווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומיום שישי גיליתי גם את בוריס!!!!!!

עכשיו אני!../images/Emo6.gif

מוניקה סקס- מכה אפורה הבליינים- שובניסט עברי לידר- האנשים החדשים ברי סחרוף- שבתות וחגים(איך שקוראים לזה) הבילויים-אוטו זבל שוטי הנבואה- מה קרה לך אתניקס- יהיה לנו טוב שרון רוטר- הילדים מגבעת נפוליאון גלי עטרי- מה שאת אוהבת בוטן מתוק בקרקס- כל מה שנשאר

mesh33

New member
גאוני!!

אגב טעמי, ראיתי לפני כמה ימים טעמי עם מיקי חיימוביץ'! לבחורה יש טעם משובח.... למרות שנראה לי שהילדים שלה אמרו לה מה לבחור... אבל סבבה, ניתן ל#$@$&^#@ נוטשת ערוץ 2 הזאת להנות מהספק.... והטעמי שלי: (זה לאו דווקא השירים האהובים עליי, מעין שלוב של שיר טוב וקליפ משעשע..) 1- תמיד אהבה- עברי לידר (ממש מצחיק אותי הפרצוף שהוא עושה אחרי "לא אמרת מילה והיא כבר בלי חלק עליון...") 2- היום יום הולדת- ברי סחרוף ואינפקטד מאשרום (גם שיר שולט וגם קליפ מגניב! וגם אחותי מכירה את מי שנמצא בתוך הארנב!) 3- גבי ודבי- הדג נחש (שוב, פחות עניין של שיר אבל בהחלט עניין של קליפ) 4- נפלת חזק- איפה הילד 5- הדפוק הזה/קולה וברה- ירמי קפלן (עוד לא החלטתי...) 6- יעקב- ללדין (כשהייתי קטנה, ממש קטנה, הכי אהבתי את הקליפ הזה בעולם!!! נוסטלגיה מטורפת...) 7- אור הירח- אביב גפן 8- מחפש תשובה- היהודים 9- פצעים נשיקות- מוניקה סקס (הם הופיעו בבי"ס שלי והיו לידם בערך 20 אנשים... בזיון.. פשוט ביזיון ) 10- סקס- מופע הארנבות טוב אז אולי בסוף נכנעתי לאהבתי הגדולה לשירים מסויימים ופחות לקליפ שלהם...

למעלה