טעם רע בפה - הצילו!

ayala1234

New member
טעם רע בפה - הצילו!

לפני כשבועיים הצטננתי, ומאז יש לי טעם לא טוב בפה. מעולם לא קרה לי כך בעבר. לא לקחתי הרבה כדורים (דקסמולסינוס), כך שלא נראה לי שזה נובע מהם, ובכל מקרה - נטלתי אותם מזמן. מה עושים? אני משתגעת... אני כל הזמן מצחצחת שיניים, מרססת בתרסיס פה לרעננות..- ולשווא! גם לא נראה לי שזה מהקיבה... יש למישהו אולי רעיון? אמרו לי שזה אולי יכול לנבוע מליחה... אמנם לצערי נותרה לי עדיין קצת ליחה ...אבל האם זה יכול להסביר את הטעם המגעיל המתמשך הזה?! תודה רבה מראש לכל המגיבים...

Q T g i r l

New member
מה יש לך בקיבה?

אני שמעתי על אנשים שטעם מר בפה נובע להם מהקיבה...

izackv

New member
בלי קשר לכל שאר הסיבות...

יכול להיות שציחצוח הלשון והמנעות מאכילה ב 3 שעות לפני השינה ישפרו מאוד את המצב. וגם אם לא, ציחצוח לשון הוא תמיד רעיון טוב (שם נאגרים מרבית החיידקים שבפה)

tomerit

New member
זה יכול להיות הרבה דברים

ובאמת בתור אבחנה מרחוק זה נשמע שעדיין נותרו נוזלים בגוף (מה שאנו מכנים ליחה). מבחינת מה שאת מרגישה זה יכול לאפיין מצב פנימי שמתבטא בפה או משהו שיש באיזור הפה עצמו. כדי לאבחן צריך לעשות תשאול מקיף לגבי תחומי החיים השונים. ממליצה לך לפנות לטיפול ברפואה משלימה (משוחדת לכיוון הרפואה הסינית). בהצלחה.

ayala1234

New member
תודה רבה לכל המגיבות!

פעם ראשונה שאני מתארחת כאן בפורום, והתגובות המהירות והענייניות השאירו לי טעם טוב בפה.... תודה!

harduf9

New member
עוד תגובה

טעם רע בפה בד"כ נובע משתי סיבות עיקריות: זיהום בפה / שיניים וכו' כדאי לבדוק אצל רופא שיניים. בעיות במערכת העיכול בד"כ טפילים כגון קנדידה. במידה ויש לך תופעות נוספות כגון משיכה חזקה למתוק, עייפות קיצונית אחרי אכילה, עצירות, שילשולים, כאבי ראש, מיגרנות, פטרת ציפורניים, ואגינלית או עורית, מצב רוח ירוד וכו' יתכן שמדובר דווקא בבעיה השנייה. אבל ראשית ממליץ להבדק אצל רופא שיניים / שיננית. בריאות שלמה גיא הרדוף

למעלה