טעם לוואי מציצי?! 8

טעם לוואי מציצי?! 8

כאשר אני מנשק ומלקק את החזה(בעיקר את הפיטמה) של בת זוגתי(טוב לא ממש בת זוג קבועה אבל לא משנה) אני מרגיש טעם לוואי בפה..מר כזה. הפיטמה נעשית גם שקועה כזאת.. היא בת 21 ובתולה ככה שאין סיכוי שהיא בהריון(חלב וזה אתם יודעים) והיא אפילו קיבלה מחזור לפני כמה ימים. ממה נובע טעם הלוואי?? יתכנו ואלה הפרשות טבעיות של החזה?? ראוי לציין שהיא אסטית מאוד אז אני בטוח שזה לא נובע מחוסר היגיינה. תודה!

ציצים....../images/Emo98.gif

כדאי מאד לבדוק במה מדובר - האם יש אכן ענין של הפרשה מהחזה ..היות וישנם מס´ גורמים היכולים לגרום לכך ..ואין זה דבר טבעי. לענין הפטמה השקועה...פרט אולי להפרעה האסטתית (ואח"כ מעט קושי בהנקה) אין כל בעיה עם כך , ואין גם הרבה מה לעשות... זהו ..תמה הרצאתה של דר" פרפרית סגולה

אגב דוקטור פרפרית סגולה...ידוע לי

שלפעמים כשלוקחים תרופות פסיכיאטריות מסוימות הן גורמות לתופעות לואי כמו יציאת נוזל כזה מהשד אני לא יודעת אם זה אותו סוג נוזל כמו שהבחור פה מדבר עליו אבל מסתבר שיש הפרשות שונות משדיים כמו שיש מבין הרגליים לא באותה שכיחות כמובן ולא במצבים רגילים לגמרי

אבל היא לא חולת נפש!../images/Emo85.gif

ממממ...אז אתן אומרות שזה לא נורמלי כאילו??? נראה לי שאיבדתי את התאבה והתאבון לציצים בחודשים הקרובים לפחות!

russo1

New member
במקום להרים ידיים ולהתייאש

פנה לפורום הנכון בשביל שאלות מן הסוג הזה פורום טיפול מיני ומיניות שם תקבל תשובה מוסמכת ממומחים בתחום ותדע אם זה נורמלי ואם לא, מה צריך לעשות

מצטערת אם דיכיתי אותך אף אחד פה

לא מתמצא בדברים האלה אולי חוץ מהדוקטורית אז באמת תפנה למקום הנכון כי זו לא תופעה רגילה כל כך

למעלה