הפירוט...
קודם אלה שטעמתי: Calsberg Paske - בירה מיוחדת של קרלסברג, נחמדה, עם טעם איילי משהו, אבל גוף לאגרי למדי... Tuborg Danish Royal, סדרה מיוחדת של טובורג, טעימה, מרירה וקלילה, עם 7.4% של אלכוהול. Tuborg Classic - בירה ממש טובה, ללא ספק התגלית של הפסטיבל (רק חבל שאי אפשר למצוא אותה בארץ. היא בירה לאגר לכל דבר. אבל המורכבות שלה, היא לא אופיינית לז´אנר... ממש טעימה, קלילה, ומעניינת. בנוסף שתיתי Tuborg Gold - נחמדה - לא יותר Carlsberg Porter - אייל-פורטר, מזכירה קצת את מקיואנ´ס הסקוטית - אני אהבתי - כל מי שנתתי לו לטעום עוות את פרצופו בחוסר הסכמה. Skol - בירה ברזילאית קלילה ומיותרת, מתאימה כליווי נחמד לארוחה בשרית, או כמרענן ביום קיץ חם. עכשיו אלה שלא טעמתי: הבנאליות - Tuborg, Carlsberg, Malt-Star, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner המיוחדות: Tuborg Cristmass Brew - מהדורה מיוחדת לחג המולד. טובורג קילה-קילה (אין לי מושג איך באנגלית) - בירה כהה של טובורג. Carlsberg Elephant - בירה בהירה עם 7.2%. Carlsberg Special - בירה מיוחדת לפסחא. הם טענו שהיו שם 24 סוגים. אבל זה מה אני זוכר - לא נראה לי שהיו עוד. בנוסף, בדוכן אחר, הייתה בירה חדשה, שעוד לא הגיעה בארץ לחנויות, ושמה בישראל (או בבוואריה) Erdinberg - בירת חיטה (מתיימרת להיות הנמכרת מסוגה בעולם), לא מסוננת, שמתסיסה פעמיים בבקבוק. לא טעמתי אותה - אבל אני בהחלט מחכה שהיא תגיעה לחנויות כדי לטעום.