טעם העיר 8

רינת24

New member
טעם העיר 8

בתאריכים 26-29 במאי 2003 יתקיים בפעם ה 8 פסטיבל טעם העיר כמו לפני שנה הוא יהיה בפארק הירקון למרות החום והצפיפות ממומלץ לבוא לבקר

פינליש

New member
הייתי שם בפעם האחרונה.

ומרוב בקבוקי יין ששתיתי לא זוכרת איך היה האוכל
אני רק זוכרת שהשותף שלי לאוכלים משו מאידי, אני לקחתי מהמרוקאית, והיה שם סושי שרק מהטעימה שלו הורדתי חצי בקבוק יין להעביר את הטעם. אכן שווה.

Amoureuse

New member
אני מאד אוהבת

למרבה המזל אני גרה במרחק הליכה, אז אין לי התלבטות אם לעמוד פקקים בדרך (אם כי אני סובלת מהם בדרך מהעבודה הביתה). בשנה שעברה מבחר המסעדות לא היה משהו, לפי מה שראיתי בהעיר, זה השתפר בחזרה הפעם. נכון שאוכל ממש גורמה אין שם, ויש צפיפות, אבל כל העסק חביב עלי. לפני שנתיים הלכנו לשם 3 פעמים, פשוט במקום להכין אוכל בבית... הצעדה הלוך ושוב שורפת איזה שבריר מהקלוריות...

meravbr

New member
גם עלי...

בד"כ אנחנו מנסים את המנות היותר מיוחדות (ומתעלמים מהקרפים, הסתם נודלס וכו'). בד"כ גם נהנים...

גידי42

New member
אירוע כייפי מהנה- חגיגת טעמים

ריחות וצבעים. מיטב מסעדות ארצנו מוכרות את מטעמהם. לא מחמיץ את האירוע הזה מהשנה הראשונה. טוחן שלל מנות ונישנושים בלי הכרה וצם אחר כך שבועיים. שלא לדבר על שלל עלמות החן בלבוש מינמלי (צריך להוציא את הז'ינס הנמוך על קו הביקני עם החצצרות בחוץ וחולצת הבטן מחוץ לחוק)

Siren

New member
זו תהיה השנה השישית שלי

שאני מבקר ב"טעם העיר". שנה שעברה באמת היה קצת חלש אבל לפי הפירסומים יש למה לחכות (בהנחה והם נכונים - שנה שעברה מיקה פורסמה אבל לא השתתפה). המלצה קטנה - תחנו בתחנת רכבת הקרובה לביתכם ותגיע ברכבת עד תחנת האוניברסיטה. המרחק קצר והחיסכון בזמן גדול!

ערן שחר

New member
למשהוא יש את רשימת המסעדות שמשתפות

השנה ? נראה לי שזאת השנה ה 8 שאני יגיע הייתי עוד שזה היה ברחוב שליד קרליבך ( העצם 7 פעם אחת היתי במילואים) עוד אפשרות לבוא היא לחנות בחניון של קניון אילון ומשם ברגל זה גם מוריד חלק מהקלוריות שצוברים שם. לגבי הרכבת שנה שעברה שמעתי שהקרונות הרכבות שבאו לשם פשוט היו מפוצצות האנשים עמדו כל הדרך כמו סרדינים

גידי42

New member
הנה רעיון למפגש הבא....ליטי לטיפולך

נקבע, ונעוף בין הדוכנים ואחר כך נתאסף על הדשא ונסכם את האירוע!!!

liti

New member
../images/Emo127.gif אחלה רעיון

נתאם תאריך ושעה במפגש הקרוב!

ערן שחר

New member
לפי דעתי היום ההגיוני זה יום חמישי

זה נותן אפשרות גם למי שגר רחוק לבוא בלי להסתכל על השעון כי למחרת צריך לעבוד

למעלה