טעם האהבה..

4hilla4

New member
טעם האהבה..

לא היה לי למה לנצלש... אז ככה... ממש ריחמתי על טוסטי בסוף הפרק... ניבלס כזאת זונה! דלישס מתוקה! אבל המראה שלה מפחיד אותי.. לדעתי ביוטיפול היא דומה לזאת שזכתה ובאקי דומה לכלבה הזאת שהייתה בעונה הראשונה וסיימה מקום 2 .. היה פרק קורע מצחוק...

snier1991

New member
מה שהצחיק אותי בכל הקטע שם ניבלס עשתה פורנו

בכל מקרה דווקא היא הייתה בסדר אף אחד לא אמר לטוסטי לצאת וללכלך עליה עם כל האוננות אבל שוב אנחנו מדברות על וויט טראש וגטו גירלז יותר מדי שפיות לא נמצא חוץ מבאקי שכמו ניו יורק באה מבית שפוי לדעתי(מזכיר לי כמה כמההזדהתי עם האמא שהתחילה לצרוח על ניו יורק מה היא איבדה אצל המשוגע בן 50 בגיל של אבא שלך,אבא ל6 ילדים שלובש שעון שאפילו לא עובד)

DevilGirl92

New member
יש לו ילדים? ../images/Emo12.gif

אני ממש לא מקנאת בהם
והתכנית הזאת כל כך הזויה
עד כמה נואשת אישה יכולה להיות כדי להשתתף בתוכנית הזאת? (אבל הקטע הכי עצוב יהיה אם מישהי באמת תבוא בשביל פלייב)

היה פשוט ענק

חוץ מהפרק הראשון בעונה הזאת (שיהיה מאוד קשה להתעלות עליו), זה הפרק הכי טוב עד עכשיו כל הריב של ניבלס וטוסטי היה חביב אבל השיא של הפרק היה התגובה של באקווילד אחרי שפלייב הראה את התמונה, פשוט לא הפסקתי לצחוק

LeRanch

New member
../images/Emo45.gifבאקווילד הרגה אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואני מה זה צופה איזה ריב בינה לבין לייק דאט. באקווילד חשה את עצמה גטו גרל כזאת ורואים שלייק דאט רק מתעצבנת מזהXDD קרייזי, בוטס, באקי ואיך קוראים לזאת שהוא לקח אותה לקטוף תותים - הן הכי "נורמליות" מכל הבנות שם לדעתי..

4hilla4

New member
ביוטיפול הכי נורמלית

הרג אותי שהוא לקח את קרייזי ל -kfc

snier1991

New member
גם בעונה הקודמת הוא עשה את זה

בדיוק דבר לדבר רק לרד לובסטר במקום לקנטאקי יותר די רעיונות אין שם(לא שעם מנת המשכל של המתמודדות זה דורש)

4hilla4

New member
כן.. ספאנקי קרעה אותי שהיא אמרה

ביג ריק נתן לי את המעטפה כי הוא יודע שאני הכי אינטלגניטית ושאני יכולה לקרוא... זה הגורל אומר שאני האחת לפלייב ?1
?!?!?! מה?!?!?!?!?!

DevilGirl92

New member
../images/Emo207.gif שידורים חוזרים לסדרות

יס לא אמרו שהם לא משדרים שידורים חוזרים של סדרות כמו סקינס ודקסטר בגלל קטעי העירום, וכו'? אז למה את "אהבה גדולה" הם שידרו בסביבות 3 בצהריים? הם יכולים להסביר את זה?

בדקסטר יש קטעי עירום?

הקטעים היחידים שם זה שיש גופה או משהו ומראים את זה לשניה ובקשר לפרק שעבר, שאפשר לומר שקצת הגזימו עם הסצינות סקס שם, אבל זה גם לא היה כל כך עירום

snier1991

New member
דקסטר היא סדרה מאד אלימה

אהבה גדולה לא שלא לדבר שהדמות הראשית שם היא רוצח סדרתי לא דבר חינוכי במיוחד לדעתי סדרה כזו היא יותר בעייתית מנשותץ הכדורגלנים אז נכון יש בה סצינות סקס אבל הן לא בוטות במיוחד וגם הן נעלמות אחרי 2 3 פרקים זה כמו הקאמבק בהתחלה יש קצת כדילהתלהב אנחו סדרת כבלים ואז הם נעלמים

new york back is in the f**** house

איזה כייף, היא גדולה!!! ראיתם איך היא נישקה את פלייב ואמרה: "עיניכן לא מטעות, מה שאתן רואות פה זו אהבה!" משהו כזה. איזה צחוקים איתה. חבל שהוא לא הביא את הדלעת הבלונדינית איתו, היו יכולים להיות קטעים.

למעלה