לא היה לי למה לנצלש... אז ככה... ממש ריחמתי על טוסטי בסוף הפרק... ניבלס כזאת זונה! דלישס מתוקה! אבל המראה שלה מפחיד אותי.. לדעתי ביוטיפול היא דומה לזאת שזכתה ובאקי דומה לכלבה הזאת שהייתה בעונה הראשונה וסיימה מקום 2 .. היה פרק קורע מצחוק...
בכל מקרה דווקא היא הייתה בסדר אף אחד לא אמר לטוסטי לצאת וללכלך עליה עם כל האוננות אבל שוב אנחנו מדברות על וויט טראש וגטו גירלז יותר מדי שפיות לא נמצא חוץ מבאקי שכמו ניו יורק באה מבית שפוי לדעתי(מזכיר לי כמה כמההזדהתי עם האמא שהתחילה לצרוח על ניו יורק מה היא איבדה אצל המשוגע בן 50 בגיל של אבא שלך,אבא ל6 ילדים שלובש שעון שאפילו לא עובד)
חוץ מהפרק הראשון בעונה הזאת (שיהיה מאוד קשה להתעלות עליו), זה הפרק הכי טוב עד עכשיו כל הריב של ניבלס וטוסטי היה חביב אבל השיא של הפרק היה התגובה של באקווילד אחרי שפלייב הראה את התמונה, פשוט לא הפסקתי לצחוק
ואני מה זה צופה איזה ריב בינה לבין לייק דאט. באקווילד חשה את עצמה גטו גרל כזאת ורואים שלייק דאט רק מתעצבנת מזהXDD קרייזי, בוטס, באקי ואיך קוראים לזאת שהוא לקח אותה לקטוף תותים - הן הכי "נורמליות" מכל הבנות שם לדעתי..
יס לא אמרו שהם לא משדרים שידורים חוזרים של סדרות כמו סקינס ודקסטר בגלל קטעי העירום, וכו'? אז למה את "אהבה גדולה" הם שידרו בסביבות 3 בצהריים? הם יכולים להסביר את זה?
אהבה גדולה לא שלא לדבר שהדמות הראשית שם היא רוצח סדרתי לא דבר חינוכי במיוחד לדעתי סדרה כזו היא יותר בעייתית מנשותץ הכדורגלנים אז נכון יש בה סצינות סקס אבל הן לא בוטות במיוחד וגם הן נעלמות אחרי 2 3 פרקים זה כמו הקאמבק בהתחלה יש קצת כדילהתלהב אנחו סדרת כבלים ואז הם נעלמים
איזה כייף, היא גדולה!!! ראיתם איך היא נישקה את פלייב ואמרה: "עיניכן לא מטעות, מה שאתן רואות פה זו אהבה!" משהו כזה. איזה צחוקים איתה. חבל שהוא לא הביא את הדלעת הבלונדינית איתו, היו יכולים להיות קטעים.