טעיתי לצערי הרב

דורי 1981

Well-known member
הביטוי "במשפחת נתניהו מחלקים סוכריות" קיים במעשה ולא בתיאוריה בלבד:

Harrington

Well-known member
מנהל

טוב שהחליפו את הסחורה הטורקית בישראלית. אמנם העברת הממתקים עצמה סתם מיותרת כמובן, שכן לא חסרים מוצרים ברצע"ז והעודפים סתם מגיעים להנאת חיילים ואחרים שגם להם כבר יש כמויות כאלה שאין להם מה לעשות עם המוצרים. אבל העיקר שזה מאפשר למערב ללכת לישון בלילה עם התחושה שהם עשו משהו וכולם מרוצים :cool:.

מה הקשר למשפחת נתניהו ולטעויות של פותח השרשור אינני יודע, אבל תכל'ס הידיעה העלתה חיוך ומבחינתי זה שווה הכל :).

דורי 1981

Well-known member
מה הקשר למשפחת נתניהו ולטעויות של פותח השרשור אינני יודע, אבל תכל'ס הידיעה העלתה חיוך ומבחינתי זה שווה הכל :).
אביגדור ליברמן אמר וצדק, לייבש את עזה. בלי כפית מים. נתניהו וממשלותיו עשו את זה, כולל אחרי 7.10? קדחת. אני כן מסכים, שהם נתנו להם דברים שהזיקו לנו יותר מממתקים, כולל חומרי בערה לרקטות, טילים ושאר אמצעי פיגועים נגד בני עמנו.

Harrington

Well-known member
מנהל
אביגדור ליברמן אמר וצדק, לייבש את עזה. בלי כפית מים. נתניהו וממשלותיו עשו את זה, כולל אחרי 7.10? קדחת. אני כן מסכים, שהם נתנו להם דברים שהזיקו לנו יותר מממתקים, כולל חומרי בערה לרקטות, טילים ושאר אמצעי פיגועים נגד בני עמנו.
ליברמן אמר הרבה דברים. רובם שטויות. בכל אופן, לא כאלה שנשמעים כמו שטויות, אבל כאלה שקל מאוד להגיד אותם כשיושבים באופוזיציה, אין שיקולים, אין אחריות, וצריך רק להתבטא באופן שצעירים מתלהמים יתלהבו ממנו ותו לא (וכזכור ברגע שהוא מגיע לקואליציה, לפתע הטון משתנה, תוכן הדברים משתנה, ו48 שעות הופכים ל'קצת' יותר מזה :cool:).

שאר חרטוטים כאילו מצחיקים, סורי, לא הצחיקו. נסה שנית.

דורי 1981

Well-known member
ליברמן אמר הרבה דברים. רובם שטויות. בכל אופן, לא כאלה שנשמעים כמו שטויות, אבל כאלה שקל מאוד להגיד אותם כשיושבים באופוזיציה, אין שיקולים, אין אחריות, וצריך רק להתבטא באופן שצעירים מתלהמים יתלהבו ממנו ותו לא (וכזכור ברגע שהוא מגיע לקואליציה, לפתע הטון משתנה, תוכן הדברים משתנה, ו48 שעות הופכים ל'קצת' יותר מזה :cool:).

שאר חרטוטים כאילו מצחיקים, סורי, לא הצחיקו. נסה שנית.
אני מזכיר לך שכשר ביטחון הוא התפטר כי נתניהו סירב לחסל את ראשי החמאס. השפן חשב שהחמאסניקים הם כמו הילדים שלו- תן להם צעצוע או שוחד מסוג אחר והם יתנהגו יפה. ובכן- הם לא.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני מזכיר לך שכשר ביטחון הוא התפטר כי נתניהו סירב לחסל את ראשי החמאס. השפן חשב שהחמאסניקים הם כמו הילדים שלו- תן להם צעצוע או שוחד מסוג אחר והם יתנהגו יפה. ובכן- הם לא.
אתה לכל היותר מזכיר לי מה ליברמן אמר וטען, לא מה הוא עשה שכן אין לנו מושג מדוע הוא התפטר (לגמרי במקרה לקראת בחירות, כנהוג מאז ומעולם ע"י מפלגות שמבקשות כך להיכנס לתודעה כאילו התפטרו על רקע אידאולוגי).

ביטניקט

Well-known member
ראינו כולנו שמאלני חובב מחבלים איך אתם "ייבשתם" את הרצועה בתקופת ממשלת האחים המוסלמים

חנן44

Well-known member

אחרי שהוא הביא להם מזומנים, שלח להם מלט, דאג להם לנשק עכשיו ביבי נותן להם ממתקים
בסוף הוא יקבל את אות "יקיר חמאס"

למעלה