טעיתי לעצמי..

רעיושש

New member
טעיתי לעצמי..

למה דמבי כול כך התעקש שסלגהורן ילמד בהווגרוטס הוא היה מוכן לתת לסנייפ את המשרה של התגוונות מפני כוחות האופל(מה שהוא לא היה מוכן לעשות) אני בטוחה שיש לזה קשר למשהו בספר השביעי

לא, לא..

דמבי התעקש שסלגהורן ילמד בהוגוורטס כדי שיתן להארי את הזיכרון ושוולדי לא יתפוס אותו.

rds15

New member
היה לו את סנייפ.

העובדה שסלהגורן הסכים לבוא ללמד פשוט פתרה לדמבלדור את בעיית המורה לDADA. ואם הולכים לפי תאורית "סנייפ-טוב-דמבלדור-רצה-למות", הוא גם רצה לתת לסנייפ איזה "מתנת פרידה", ללמד את המקצוע שהוא כל כך רוצה ללמד כבר 15 שנה כי הוא ידע שזאת השנה האחרונה של סנייפ בהוגוורטס.

אני חשבתי ש...

דמבלדור רצה למות! ומכיוון שהוא ידע שסניפ יהרוג אותו והוא ידע שהמורה לכוחות האופל יצא בסוף השנה... אז הוא פשוט תפס שניים במכה אחת!! במקום ששנה הבאה ידאגו לשני מורים- אחד לשיקויים במקום סנייפ ואחד לכוחות האופל במקום סלגהורן אז ידאגו רק לאחד!! למורה לכוחות האופל!

דמבלדור ידע שמאז שוולדמורט

ביקש את המשרה לDADA אז היא מקוללת וכל שנה המורה עוזב ושנה לאחר מכן יש חדש. אם הולכים לפי תיאורית סנייפ הוא רע אז יכול להיות שדמבלדור רצה להפטר ממנו.

keroit

New member
אני חושבת שאם דמבלדור היה רוצה

להיפטר מסנייפ, הוא יכל לעשות זאת בעצמו
. וחוץ מזה, זה לא מתאים לדמבלדור

eyalabodram

New member
בגלל שהארי רוצה להיות הילהי

והילהי צריך ללמוד שיקויים מוגבר וסנייפ לא מקבל תלמידים שלא קיבלו קס"מ לשיקויים מוגבר אבל סלגהורן מקבל ולסנייפ אין סיבה לא לקבל את הארי להתגוננות מפני כוחות האופל כי בזה הארי קיבל קס"מ אבל מצד שני זו רק דעתי

mjlk

New member
אמממ

קשה יותר למצוא מורה להתגוננות מפני כוחות האופל - במיוחד כשוולדמורט חזר "לחיים". כנראה הוא לא מצא מורה להתגוננות מפני כוחות האופל, ובגלל זה הוא נתן את המשרה ליחיד שהיה מוכן לקחת אותה - סנייפ. וכיוון שהוא היה צריך מורה לשיקויים, הוא חיפש את סלאגהורן

sky44

New member
זה בטח בגלל הזיכרון../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

דמבלדור יודע שלסלאגהורן תהיה חולשה להארי בגלל לילי, לכן הוא גם הביא אותו כדי לשכנע את סלאג לקבל את המשרה של המורה לשיקויים. והוא ידע שרק הארי יוכל להשיג את הזיכרון מסלאג.

למעלה