טעינת האייאודיו7

clef

New member
טעינת האייאודיו7

שלום לכולם...משום מה אני לא מצליח להטעין את האייאודיו 7...חיברתי אותו ישירות ליואסבי מאחורה, אבל עדיין הוא רק מראה לי אינדיקציה לחיבור ולא לטעינה. האם הוא טוען, רק לא מראה? בכל מקרה, חשבתי לקנות מטען חיצוני...החברה לא סיפקה אחד כזה, אז איזה מומלץ על ידה? לא ראיתי אחד כזה באתר הרשמי או בחנויות ברשת...אפיה קונים? קניתי את הנגן בבאג... תודה על כל עזרה...

clef

New member
ועוד שאלה, אם כבר התכנסנו...

מה הגירסה האחרונה של ה-I7? יכול להיות שקיבלתי אותו עם 1.16 ובאתר של החברה הגירסה האחרונה היא 1.15? מאיפה מורידים עידכונים, אם לא משם? תודה...

יאיר B

New member
הוא כותב USB CONNECTED

שזה אומר שהוא מחובר וגם נטען (תוכל לבדוק 3 שעות אחר כך ולראות שהוא טעון). ספק אתה יכול לקנות בכל חנות שהיא, גם בבאג. לגבי הקושחה: באתר אכן מפורסמת 1.15 כקושחה אחרונה. אתה השני ששואל על זה (לא יודע למה זה קורה). במכשיר שלי היתה גרסא נמוכה יותר ועודכנה ל-1.15 מהאתר. עדכונים מורידים רק מאתר קואון העולמי (ואם אין משהו יותר גדול ממה שיש לך - תשאר עם מה שיש לך).

clef

New member
עוד שאלה: על נגן הווידאו...

המרתי כמה סרטונים (AVI,WMV) דרך הג'טאודיו וגררתי אותם לפולדר בנגן...משום מה הנגן לא מצליח להראות אותם...אני לוחץ פליי והוא פשוט נעצר מבלי להראות אפילו פריים אחד...יש מושג מה הבעיה? את סרטוני הדמו של אייאודיו הוא מראה...

taltal0n

New member
אפשר לראות אנימציה של בטרייה על הצג על ידי...

אם אתה רוצה לראות אם הוא מטעין או שאם הוא כבר מוטען מלא , אתה צריך לבצע "הסרת חומרה באופן בטוח" (האייקון שלמטה על יד ההתחל) ולהסיר את האיי-אודיו . אבל לא לנתק אותו מהמחשב וה- usb . להשאיר אותו מחובר , פשוט לבצע הסרת חומרה באופן בטוח . אחרי שתעשה את זה , אתה תראה על הצג של ה- mp אנימציה של בטרייה (במקום ה- usb connected) שמראה לך אם הוא מטעין ואם הוא כבר מלא . ככה זה עובד עם הנגן הזה .

למעלה