טעימת מרלו ישראלי

Chewbacca

New member
טעימת מרלו ישראלי

עוד אחת מהחוויות המיוחדות של דרך היין. תסלחו לי הפעם אם אני אפרסם קצת את הבלוג שלי שם רשמתי את רישומי מהטעימה.

רב טוב!

מאוד נהניתי לקרוא את הרשומות שלך לגבי טעימת מרלו. יש לי רק שאלה אחד: האם טעמת את הק"ס 2001 של ברבדו ואיך אתה משווה אותו ליינות של שיסייוב של בציר 2002?ועוד שאלה:האם יצא לך לטעום מרלו של מילס 2001!דעתי, הוא מדהים.

Chewbacca

New member
טעמתי את 2001

והם מצויינים, גם הקברנה וגם המרלו. השיטות המדעיות ששוסיוב וברבדו משתמשים בהם בהכנת היינות מביאים לדעתי למצב שבו ניתן לראות שהם "משפחה" אחת של יינות, יש מכנה משותף בין כולם. ההבדלים בין השנים הם קודם כל הגיל, ורק אח"כ נתוני הבציר שאין מה לעשות, ב2002 היו פחות טובים. לא יצא לי לטעום את המרלו של מילס מ2001 רק מ2002 והוא היה רע

אני מסכימה,

כל היינות של מילס 2002-מאוד רעים, חבל שלא יצא לך לטאום 2001 - היה באמת טוב..דרך אגב, האם טעמת את הברברה (טעמת חבית) של רקאנטי?ואם כן, מהדעתך?

Chewbacca

New member
טעמתי כשהייתי ביקש לפני שבועיים

לא מתקרבת לברברה מפיימונטה, אבל טובה ומכיוון שהם ישיקו אותה בסדרה הבסיסית, כנראה, תתן תמורה טובה מאוד למחיר.

אני לא השוותי

את הברברה של רקאנטי אם ברברה מפיימונטה (צריך להיות לא נורמלי,כדי לעשות את זה), רק רציתי לומר, שהיה נחמדה מאוד.דאך אגב, האם הית אתמול בטעימה בדרך הייו באור-יהודה של יינות מהקטלוג שלהם?

Chewbacca

New member
מאוד רציתי להיות

אבל שוב עברתי שבוע לא נורמלי, חוץ מיום שלישי עבדתי 14 שעות כל יום ולכן כשהגעתי ליום חמישי בערב פשוט צנחתי... בכל מקרה, את רוב היינות בקטלוג כבר יצא לי לטעום.

כולל

את הלוט 37 של מרגלית?אם כן, מה דעתך עלו?האם אהבת את הבלנד המיוחד שעשו באמפורה לדרך הייו?מעניין אותי...

Chewbacca

New member
טעמתי, אהבתי וקניתי

את הLot 37 של מרגלית (נקרא כך משום שהם השתמשו בחבית מספר 37 לצורך עשיית היין, וקיימת רק חבית אחת ממנו) אני חושב שהוא עוד צריך הרבה זמן יישון בבקבוק לפני שהוא יגלה לנו את מלוא הפוטנציאל שלו, אבל הפוטנציאל שלו אדיר. לא יצא לי לטעום את הבלנד של אמפורה, אבל אני מאמין שגיל שצברג הוא אחד הייננים המוכשרים בארץ והוא יודע מה הוא עושה ככה שגם בשנה שנחשבת פחות טובה, 2002 הוא ידע לעשות יינות מצויינים.

תיקון קטן:

למרגלית היו 2 חביות אם לוט 37 ולא אחד. אם כל השאר - מסכימה אם כל מילה שלך, אני פשוט התאהבתי בק"ס 2000 של אמפורה ולא מצליחה להשיג אותו בשום מקום. נורה חבל! האם קנית את הק"ס רזרב 2000 של גיל?אני היתי בייקב לפני שבוע, וכבר כל המגנומים נמכרו במכירה מוקדמת. עוד יותר חבל...כמו כן, נורה אהבתי את השיראז שלו (טעימת חבית) - הוא אמור להיות להיט, אבל הם לא רוצים לבקבק אותו זני, רק כי מרכיב של בלנד. דרך אגב, אתמול פתחנו מרגלית ק"ס 1998 - היה גדול!!!!!!!!!כל הכבוד למשפחת מרגלית.

an3c

New member
איזה עונג צרוף לקרא תגובות שלך אדון

צ'ובאקה. לא איכפת לך שאני עוקב ומתמוגג מידיעותך אה..? כמה ידע ונסיון באיש אחד. הלוואי עלי. לחיים.

למעלה