טעימת יינות

eran735

New member
טעימת יינות

אני וליאור מתכננים טעימה עיוורת קטנה של מספר יינות השבוע ונשמח לחברה של חברי הפורום הנכבדים אם למישהו ממכם יוצא להיות באיזור חיפה בשבוע הבא(כנראה שלישי או רביעי) מישהו בעניין?

פרטים נוספים

(לא ביום שלישי) הפורמט כאמור יהיה עיוור יהיו שני יינות חדשים שיוצאים לשוק בימים אלה ממש עוד יין חדש יחסית שדובר בו רבות (ואני מאמין שלרוב יושבי הפורום עדיין לא יצא לטעום) ואולי דברים נוספים - תלוי במידה ההענות של אנשים מיקום: אצלי בדירה, נווה שאנן בחיפה עלות: כלום. אם תרצו אוכל אפשר להזמין משלוח לסוף הטעימה (בשר/פיצה/סושי...)

matroz

New member
איזור 8 ומעלה

במידה וכן, מגיע עם אוטו מתל אביב.

foodnwine1

New member
הייתי שמח להגיע אבל רחוק לי.

ביקרתי היום בחיפה. נראה לי הויזה שלי פג תוקף :)

foodnwine1

New member
תודה!

עכשיו אני רואה שיש לי איזה משהו נוסף באותו השבוע. קצת לחוץ אעדכן אם אוכל תודה על העזרה!

matroz

New member
בנוסף, אני אביא קצת בירות ביתיות

בעיקר בשביל הרשמים.

eran735

New member

השבוע

לא מסתדר - פעם הבאה אם נראה כי טוב אפשר לעשות דבר כזה פעם-פעמיים בחודש דירה יש, ותמיד יש לנו בקבוקים שאנחנו מחפשים הזדמנות לפתוח

nimrodrosen

New member
אז רביעי

ולקשה הבנה כמוני: מדובר על השבוע (1.2) או שבוע הבא (8.2) ?

הבהרה וסגירת פרטים

ראשית - אם אנחנו מפרסמים את זה בפורום, זה אומר שכולם, כולל כולם מוזמנים בשמחה וששון כרגע אישרו מתי, נמרוד, וערן. מקום: אצלי בדירה, נווה שאנן בחיפה. כתובת תימסר בה"פ לנרשמים. מועד: יום רביעי הקרוב, 1 בפב', 20:30 בתוכנית: כל עוד זה 4 אנשים נראה לי ש-3 יינות יספיקו (עיוור). יש יין מעניין לפתוח. כנראה יהיה גם קינוח. עלות: כלום.

למעלה