טעימות מפרק רבע גמר 15.09

Haad Yao

New member
הוא שף, לא בלשן ../images/Emo13.gif

כל עוד האוכל שלו טעים מצדי שידבר בשפת הסימנים (והוא טעים, וכל כך מיוחד שאפשר לזהות מקילומטרים את טביעת האצבע של רושפלד ).

juspan

New member
הוא לא צריך להיות בלשן בשביל לדבר את שפת אמו

באופן לא עילג, להגיד אEחת זה כ"כ צורם, זה הכי סבתא פולניה כזו
(שלא לומר ספתא:) לא מבינה איך לא תיקנו אותו עדיין שם בהפקה. לי למשל ממש לא מפריע שהוא הוגה את המילים בישראלית מדוברת ("שלכם" עם שווא כמו שמישהו העיר כאן וכאלה, זה יותר בכיוון הסלנגי המודע והרצון שלו להיות אחד מהחברה ולא ילד כפות), זה שונה לגמרי מטעויות של בורות. לספור נכון זה א' ב'. במיוחד שזה בחור כזה ידען ולמדן בתחומים שלו ופרפקציוניסט. לגבי האוכל שלו לא מתווכחת בכלל, קטונתי, אבל יש שפים בארץ שיותר עושים לי את זה אישית (מאיר אדוני ואביב משה למשל), ואת רושפלד אני עוד זוכרת מימיו כסו שף בתפוח זהב והייתי אצלו בכמה מהסיבובים שלו (אבל כמו שכבר כתבתי קודם, אני לא כזו פונקציה כי מפסידה הרבה דברים שלא מוכנה מראש לטעום)

Haad Yao

New member
אולי אני סלחנית

כי גם אני לא דוברת עברית מלידה. גם אני מעריצה גדולה של אביב משה, דרך אגב. אדוני - אהבתי את האוכל שלו אבל משהו הרתיע אותי באישיותו כשצפיתי בקרב הסכינים.

juspan

New member
וואלה, אצלך אי אפשר אפילו לנחש כזה דבר

את רהוטה בכתיבה יותר מרוב דוברי העברית הילידים שקיימים (בא לך לגלות מה שפת אמך, או שזה אישי מדי?) ואת קרב סכינים (זה עם סטפן נכון?) ראיתי ברבע עין פעמים ספורות. עם כמה שאני מתה על התחום בחיים, אני לרוב לא סובלת תכניות בישול, ומאסטר שף זה כמובן יוצא דופן לגמרי כי זו תכנית ריאליטי שכזו (את הז'אנר הזה אני חובבת, אפילו את תוצריו הטראשיים למדי) מהוקצעת, עשויה היטב, יודעת לגעת בדיוק איפה שצריך, לפרוט איפה שצריך. נו, הם עושים טלוויזיה מצוינת למרות כל הביקורת והמניפולציות (ויש! אוהו).

Haad Yao

New member
צ'כית

(אבל אני לא אוהבת נקניקיות עם כרוב כבוש). אני דווקא רואה את כל תוכניות הבישול בעקיפין, כי בן זוגי מכור אליהן. מעבר לכך, לא ראיתי מעולם שום תוכנית ריאליטי, זאת למרות שיש לי חברים שלקחו חלק בהפקה של "הדוגמניות" ו"הישרדות" (במסגרת העבודה).

Haad Yao

New member
ומי שמכיר אותי מפורומים אחרים

בלאקי למשל - לא לעשות אאוטינג, אני מפרידה ניקים בכוונה.

מממאיה35

New member
אם אבי ידע את המשימה מראש

איך יודעים שהוא "הינדס" את המנה לבד ואפחד לא עזר לו? הביצוע, החומרים, הטכניקה וצורת ההגשה היו יוצאי דופן למנות שאבי הכין. חיים: אבי איך חשב על המנה?" אבי: "לא יודע חשבתי מה אני אעשה וככה היא קפצה לי לראש"... וזה אחרי שבפרק הקודם הוא אמר: "פשוט הייתי בבלאק אאוט טוטאלי.. חשבתי מה לעשות ואז פתאום זה בא לי! אני אכין .... קציצות!!!" (וואו איך חשבת על זה???)

KUKACC

New member
איך איך דוחפים יצרן קציצות למעלה

לא אתפלא אם יזרקו את אמנואל מאז שזרקו את איריס לא בא לי לראות את התוכנית הכול מזויף

peporain

New member
אני פספסתי שהוא ידע מראש על המשימה

ודווקא הופתעתי מאוד לטובה מהמנה שלו....... ועכשיו ברור יותר מה קרה באמת. והמשפט שלו: "אלך על משהו מורכב יותר - קציצות!" באמת היה משעשע במיוחד.

למעלה