טעים...

טעים...../images/Emo67.gif

סטייק? שוקולד? פיצה? מה אתם הכי אוהבים לאכול? משהו שבשבילו הייתם מוכנים לנסוע עד גבעת-עדה? מאכל שהייתם מוותרים בשמחה על דיאטה למענו? (אגב, עדידושים שף-תורן היום)

liat ליאת

New member
לחם שום של פיצה דומינו ../images/Emo11.gif

אני חולהההההההההה על הלחם הזה שלהם

adidushim

New member
הלו הלו ../images/Emo124.gif

אני מבחינתי כבר עשיתי סגירה למיטבח... סיימתי משמרת.... לשאלתך- אוהב בעיקר בשרים ומאכלי ים (בעיקר צדפות)

צלעות טלה או בקר נמוך של

בלק סטיר . אם לא בהרצלייה אסע רחוק לראש פינה בשביל קילו צלעות באמצע השולחן ברוטב דרומאפריקאי. שוקולד של מקס ברנר... ליקקתי בתערוכת שוקולד בלונדון קיצקצ~בשר מעולה ושוקולד יהדפו כל מחשבה על דיאטה ו\או עצלנות מכל סוג שהוא

bali

New member
מנהל
פשששש... בשביל שלושתם הייתי נוסעת

אני תמיד תמיד אוהבת שוקולד, אבל אני סלקטיבית. אני מאד אוהבת סטייקים
אני מאד אוהבת פיצה. בשביל שלושתם הייתי נוסעת לגבעת עדה או שוברת דיאטה, וזו הבעיה... בגלל זה אני לא מצליחה לעשות דיאטות

נירהמ1

New member
הייתי נוסעת בשביל...../images/Emo39.gif

פיצה, אבל לא של דומינו'ס למיניהם
, אלא כזאת שעושים בבית, דקה, קריספית וששמים בה גבינות, עגבניות טריות, תבלינים, שמן זית ועשבי תיבול טריים, מכל ה-
.
יש רק דבר אחד שהיה מונע ממני לאכול את הפיצה - המחשבה שאם אוכל דברים כאלה לא אוכל לעבור בדלת (אני לא מהדקיקות האלה שיכולות לאכול הכל [בלי שמצפונן ייסר אותן] ולהישאר באותה גזרה
).

principeza

New member
פיצה

והייתי נוסעת עד לפיצריה הקבועה שלי באיטליה.(אורסוצ'י).

נירהמ1

New member
פרינציפזה - היית מוכנה לנסוע../images/Emo9.gif

לאיטליה רק בשביל פיצה? כנראה שזו פיצה מאוד מאוד מיוחדת.

principeza

New member
כן!

אין על הפיצה של ג'וליו... במקום שלו יש פיצה רגילה או עם אנשובי.ופיצה כמו שלא לא טעמתי בשום מקום אחר..

דנטל

New member
הכי אוהבת?

קשה לבחור, אבל סטייק עסיסי מהתמונות של אל-גאוצ'ו יכול מאוד להיות באחד המקומות הראשונים של האוכל האהוב עלי.

yupy9

New member
../images/Emo9.gif סושי.

בוקר צהרים וערב... אם אפשר. תודה.

עדי 4

New member
עכשו בהריון אני באטרף לסטייקים

וגם פלאפל. בעלי ,עכשו,בדרכו הביתה קיבל הנחיה להביא לי מנת פלאפל עם קציצות,חמוצים וטחינה.

למעלה