טעות...

לורה...

New member
טעות...

תמיד אותה טעות חוזרת כמו שטות, מתקרבת מעט,מודה ברגשות נחשפת ואז כבר אין מה לעשות. לו הייתי יכולה להחזיר את הגלגל הייתי עושה זאת ולו רק בגלל, שחשה שאיבדתי אדם יקר ועכשיו משהו בי כאילו נעדר, תמיד אותה טעות, תחושה של שפל-אין גאות....

eלן

New member
לורה

אהבתי את השיר. יש בו איזו תחושה מוכרת.

ronenw22

New member
יש לי תחושה

שאם אני אומר שהשיר הזה מדבר להרבה אנשים אני לא אשקר

*קסנדרה

New member
לורה יפה :)

לורה יקירה אין שפל ללא גאות וכל שקיעה מבשרת את הזריחה שתעלה עם שחר המשיכי לקוות ולכתוב בידידות קסנדרה

*קסנדרה

New member
לורה השמחה והצער

לורה רוצה אני לצטט לך שיר שכבר כתבתי בפורום לפני זמן רב, ומרגישה אני שהוא מתאים כתגובה לשירך הנ``ל: השמחה והצער שמחתי היא צערי שהוסר הלוט ממנה האגם בו נקוו דמעותי שיקף את דמותי ככל שהעמיק האזמל לחצוב בצערי - רבתה השמחה עת הבטתי אל לבבי - ראיתי כל אשר גרם לשמחתי היה מקור צערי כאשר עצבות תעטפני אביט שוב בלבי ואראה - כי בכיתי את אשר היה פעם אושרי יש אומרים שהשמחה טובה מן הצער יש אומרים כי הצער נעלה על השמחה אבל, כרוכים זה בזו המה ואם ייחסר לי אחד משניהם אדע שהאחר משחר לפתחי קסנדרה כל הזכויות שמורות

mna

New member
חלב שנשפך

על חלב שנשפך, אסור לבכות, כי תמיד אחרי השפל, תבוא הגיאות. שני לבבות, יתחברו לאחד. ושוב יווצר קשר מיוחד. [והרי את שניגר, לא ניתן להחזיר - ומי שנזהר - ואת רגשותיו מסתיר נחשב בעיני השני - ליהיר] במילותיי אין לקח, אלא תמיכה. באישה אמיצה, שאת רגשותיה חשפה. ולא אצרה אותן בלבבה, ולכן אני מקווה - יוקל כאבה. ואז היא תמשיך, במסלול החיים, כי הרי צריך, לבלות בנעימים!

למעלה