טעות

טעות

יום של סידורים מסתיים, אני כבר באיילון בדרך חזרה הביתה. דינג דונג, נכנס וואטסאפ. קוראת, מחייכת והלב דופק מהר, הודעה שסידרה לי פיניש מושלם. בחישוב מהיר אני יכולה עוד לצאת בחזרה במחלף הבא, מסמסת תשובה ויוצאת.
רון בלב ושיר ברדיו, אני נוסעת אליו, מבסוטית, להתחיל את הסופש בצורה הכי מושלמת שאפשר.
אני בחניה - מסמסת לו שהגעתי והוא עונה... עוד 10 דקות צריך לצאת...
(WTF?!?) מה לעשות? אני שואלת אותו, מרגישה קצת אדיוטית. תעלי לרגע, הוא עונה ואני עולה:
1. התגעגעתי
2. ממש התגעגעתי
3. בא לי לראות אותו אפילו לרגע
4. חם לי!!! חייבת להתפשט קצת
הוא פותח את הדלת, שלום-שלום, נשיקההההה חמה ורטובה. אני מניחה את התיק על הכסא, הוא מפשיל את מכנסיו ומוריד גם את שלי. מתמרחים זה על זו, נשיקה, ליטוף, גיפוף. הזין שלו ביד שלי ואני מתכופפת לליקוק קצר. מתרוממת והוא מסובב אותי, מכופף והזין מפלח את דרכו לכוס.
הוא מאמא!! איזו הרגשה נפלאה! זין חזק חודר לתוך הרטיבות שבי.
חם לי!!!! חייבת להוריד סוודר ועוד סוודר ועוד גופיה (נשבעת שבבוקר היה כפור אימים).
הוא מתיישב על הספה ואני מתקרבת אליו לבושה במכנסיים מופשלים עד לברכיים ובחזיה. מלקקת את הזין והביצים, מלטפת בידי ומתרוממת בחזרה.
מכוונת את עצמי ומתיישבת על הזין. חדירה חזקה ועמוקה. מרגישה אותו נכנס מפלח את דרכו פנימה.
מזיינת אותו ואותי, עולה ויורדת, הזין נכנס ויוצא. זה טוב!!!
מחליטה להתרומם מהישיבה הרטובה ולהתכופף לזין הנוצץ ממיצי הכוס. מלקקת אותו לאורך, מוצצת והוא מתחיל ללטף את הזין, אני יורדת עם הלשון לביצים ומלקקת אותן בתוך הפה בזו אחר זו, מרטיבה, מלקקת ומוצצת, כשבזווית העין רואה את המטח הלבנבן מכסה את הבטן שלו.
בדרך הביתה אני לא מפסיקה לחייך ולצחוק עם עצמי, זה היה הקוויקי הכי מהיר, החפוז הכי זריז.

ככה זה - כשאת קוראת הודעה בחצי עין תוך כדי נהיגה ולא באמת מבינה מה כתוב בה. כשאת עונה ולא שמה לב לטעויות הכתיב שלך... את מוצאת את עצמך מוצצת (נהנית) ולא גומרת.
ככה זה - על טעויות משלמים.
מטעויות לומדים: אם נוהגים לא מסתמסים.

prostatefun

New member
מי זה המנייק הזה שככה נהנה מכל הטוב הזה?

אני מקנא

prostatefun

New member
מסתכל

עירום
עם זקפה
ומביט בנו אוכלים זה את זו
עד זוב זרע ונוזלים

yaron599

New member
טעויות

לפעמים לוקחות אותנו למקומות נכונים יותר
ולפעמים רק מראות את הדרך לטעות הבאה....

yaron599

New member
גם אם

תגיע הטעות הזו...קחי ממנה את המירב שיכולה...(ואת יכולה)

yaron599

New member
לראות

את מה שהכי נכון לך..חצי מלאה או חצי ריקה
העיקר שהיא תמלא ותרוקן אותך ..

למעלה