טעות..

dietoday

New member
טעות..

היינו אמורים לחגוג היום שנה... בדרך הביתה מידיד שלי, אצלו בילינו כמה חבר'ה את השנה החדשה, קיבלתי הודעה קולית. כדי לשמוע אותה הייתי חייבת לעבור דרך הודעות שהאקס השאיר. עד עכשיו כשזה קרה, הייתי פשוט מוחקת ישר, אבל משום מה חשבתי שאני אהיה חזקה מספיק כדי לשמוע אחת, והסקרנות הרגה אותי... לא היה בהודעה תוכן יוצא דופן, הוא לא אמר יותר מידי.. פשוט קרא לי **** שלו, אמר שהוא אוהב אותי, ומקווה שאני קוראת את ההודעות שהוא שולח לי. התחלתי פשוט לבכות בלי שליטה... זה כאילו כל מה שעבדתי כ"כ קשה לעצור יצא במכה אחת.. אני עכשיו יושבת במשרד, עם פרצוף מדוכא.. מדי פעם קמה לשירותים כדי לנגב את הדמעות. ולפני שתתחילו להתקיף, אני לא הולכת לחזור אליו, אני זוכרת כמה רע הוא עשה לי. פשוט כנראה שרק עכשיו אני מתחילה לעכל גם את מה שחסר..

efriend

New member
ואני אומר, זה לטובה

כי כמו שכתבתי לך כמה פעמים, צריך לתת מקום לרגשות הכואבים, לאפשר להם וונטילציה. רק כך מתקדמים בתהליך הפרידה. (ובגלל זה חששתי מזה ששתקשרי אליו: זה יכול לצאת משליטה הרבה יותר בקלות מאשר מכתב, אבל כנראה הכי טוב, כמו שהחלטת, בלי כלום) אגב, הרי עוד לא החלטת - עוד מעט ייסתיימו השלושה חודשים. האם יש בך מספיק כח לשאול את עצמך את השאלה?

dietoday

New member
לא תקף כבר

כל עניין השלושה חודשים.. הוא לא עמד בצד שלו של ההסכם, אני לא אעמוד בשלי.. חוץ מזה, שהגישה שלו רק מעידה שהוא לא השתנה... או שכן? יופי... עכשיו נכנסתי לסרט שלם עם עצמי בראש.. ואני הולכת להשמע כמו סתומה אחרי החודשים האלה.. אבל.. מה אם הוא כן השתנה? מה אם הוא כן מבין? הוא כ"כ אוהב אותי, ועם כל הכעס שלי אליו, אני גם אוהבת אותו... וזה בדיוק המצב שניסיתי למנוע...

efriend

New member
אני לא רוצה להקשות עלייך

אבל אני באמת חושב שזה הכל לטובה. וברור שאת עוד אוהבת אותו, וברור שזה קשה מאוד, ולכן את ממש לא סתומה. אבל אם לא תעברי את הדלימה הזו כמו שצריך, איך תהיי שלמה עם עצמך אח"כ? הרי בלי לעבור את זה, לא היית נפרדת ממנו באמת. הרי היית ממשיכה לחשוש ממה יהיה אם פתאום תפגשי אותו, או תשמעי את קולו, או תראי אותו במקרה. אבל היום התקדמת עוד צעד לעבר הפרידה האמיתית. אני מקווה ומאמין שלא נשארו עוד הרבה

dietoday

New member
../images/Emo13.gif

עכשיו שאתה אומר את זה, יש בזה משהו.. אולי זה באמת צעד.. אבל אני אמורה להרגיש שלמה עם זה כדי שזה ייחשב, לא?

אז תפסיקי, אל תעשי את זה לעצמך-

תמחקי את האס אמ אסים שלו, תמחקי הודעות קוליות. את ההודעה הקולית שמי שהשאיר לך- השאיר תוכלי לדעת מה רצו ממך אם תחזרי למשאיר ההודעה, וגם אם לא תחזרי- בטוחה שלא סוף העולם... תאמיני לי, רק כשמחקתי את ההודעות שלו, האסימון ירד והתחלתי להתגבר. תמשיכי להיות חזקה

dietoday

New member
אין לי כבר הודעות ממנו...

"למזלי" גנבו לי את הפלאפון לא הרבה אחרי שנפרדנו, אז כל ההודעות הכתובות הלכו, וכל אחת חדשה (שמגיעות בממוצע 2 ביום) נמחקת ישר. לגבי הודעות קוליות זה קצת אחרת.. אני לא מקשיבה להן, אבל אם מישהו אחר משאיר לי הודעה, אני חייבת לעבור דרכן כדי לשמוע את החדשה.. אז כן, אני לוחצת על 2 כדי למחוק, אבל משום מה חשבתי שהפעם אוכל להתמודד...

למעלה