טעות קשה??

talh2008

New member
טעות קשה??

שלום לכולם אייפון 4S גירסה 6 לא פרוץ
אז קניתי מחשב נייח ואת שלי זרקתי
הורדתי אייטונס למחשב וחיברתי את האייפון למחשב
מאחר והורדתי המון אפליקציות לאייפון (והרבה זמן לא חיברתי את האייפון למחשב) ויש לי עוד כמה תזכורות קוליות חשובות וחדשות שהקלטתי,לא עשיתי סנכרון הרבה זמן
כשחיברתי אייפון למחשב ועשיתי סנכרן,ישנה הודעה שלא נמצאה תקייה של אייטונס והאם אני בטוח שאני רוצה לסנכרן ולהעביר מה שיש באייטונס לאייפון(ואין שם כלום!!!) נלחצתי ולא עשיתי כלום עד שאקבל תשובה מכם...
אם אאשר את הסנכרון האם כל מה שיש באייפון יעלם?? או רק המוזיקה (שזה אין לי בעיה כי יש לי את כל השירים על המחשב
הפחד שלי זה שהאפליקציות והתזכורות הקוליות ותזכורות של הלוח שנה ייעלמו!!!!
מה עושים?
ההגיון שלי אומר(תתקנו אותי כמובן אם אני טועה...) שכשעושים סנכרון האפליקציות שיש על המכשיר עוברות לאייטונס (כי הרי המכשיר הוא המעודכן ביותר-מוסיפים ומוחקים אפלקציות מדי יום...)כך גם התזכורות הקוליות ומאותה סיבה-מוסיפים הקלטות ומוחקים במכשיר (ושאני חושב על זה עכשיו לוח שנה בכל לא מופיע...) ומה שבעצם עובר מהמחשב (אייטונס) זה המוזיקה בלבד כול הרינגטוניםאז האם אני צודק? האם אני יכול להיות בטוח שאם אאשר את ההודעה שקפצה שום אפליקציה לא תמחק ולא תזכורת קולית?
תודה וסליחה על אורך ההודעה
 

talh2008

New member
עלית עליי...אבל האמת היא ש

לא כ"כ הבנתי את התשובות שכתבתם בפעם הקודמת וקצת התביישתי לרשום זאת...
אני לא כ"כ חזק בנושא האייפון ואני צריך תשובות בשפה הכי קלה שיש...
אז לפי כתבך הכל יימחק אז מה הפתרון בעצם?
איך אוכל להעביר את כל התזכורות הקוליות שיש לי והאפליקציות? הרי כשאני מחבר למחשב את האייפון אז בלשונית של ON THIS IPHONE אני רואה באמת את הכל...אז איך אני פשוט מעביר את האפלק' והתזכורות הקוליות שהן חשובות לי למחשב?
אני חוזר,אין לי בעיה שהמוזיקה תאבד כי יש לי את התיקייה במחשב אז (כולל רינגטונים) ואז פשוט אגרור זאת משם ואז מבחינת מוזיקה וצלצולים הכל בסדר, הבעיה זה תזכורות קוליות ואפלק'.
סליחה על השאלות החוזרות אבל פשוט אני צריך להבין....יום טוב
 

noa_f

New member
האפליקציות הן לא בעיה. הן ממילא רשומות על

שם ה-apple id שלך. אז תוכל תמיד להחזיר אותן.

תוריד תוכנה כמו itools למחשב שלך ותוכל להוריד את כל המידע מהאייפון למחשב. (התזכורות, אנשי הקשר, כל מה שאתה לא רוצה לאבד. האפליקציות כאמור פחות קריטיות)
http://itools.hk/en_index.htm
אחרי שאתה בטוח שיש לך גיבוי לכל מה שחשוב, תחבר את המכשיר לאייטיונז ותיתן לו לעשות במכשיר מה שהוא רוצה.
תוכל להעביר את התזכורות מהמקום שאליו הורדת אותן, אל ספריית אייטיונז, ואז הן גם יסונכרנו מחדש אל המכשיר, כמו גם כל מה שתכניס בנוסף לספריה (כמו מוסיקה).

והדבר הכי חשוב, צריך לגבות מדי פעם. או שתחבר אותו לאייטיונז במחשב או שתדליק את הגיבוי לאייקלאוד (באייפון: הגדרות -> אייקלאוד)
 

talh2008

New member
תודה רבה על תשובתך המפורטת כמובן ש

אעדכן אחרי זה...
רק 2 הבהרות קטנות אם תוכלי:
כשרשמת " האפליקציות הן לא בעיה. הן ממילא רשומות על שם ה-apple id שלך. אז תוכל תמיד להחזיר אותן"...האם צריך להחזיר אחד אחד או את כולן במכה?
האם זה אכן מה שצפוי שיקרה? כלומר,לגבי המוזיקה אני בטוח שהיא תמחק מהאייפון אך לפי מה שתארתי האם אכן צפוי שהאפלק' יימחקו וגם התזכורות הקוליות?
תודה רבה
 

noa_f

New member
הכל ימחק. כי ספריית אייטיונז ריקה ואין הגדרות

לגבי האפליקציות, ניתן להוריד את כולן במכה (האם אתה רוצה? אצלי יש בשימוש רק כעשירית ממה שאי פעם קניתי/הורדתי). הסידור שלהן במסכים יהיה אקראי ותצטרך לסדר אותן שוב.

ולגבי המוסיקה: אם אתה רוצה מוסיקה על המכשיר, אתה צריך לייבא את כל המוסיקה שלך אל תוך ספריית אייטיונז ואז לסנכרן, לא מספיק שהיא "במחשב". זה יכול להיות גם בסנכרון הבא (לא חייב להיות בראשון).

ועוד משהו: התוכנה שקישרתי לך אליה כנראה יכולה להחליף את אייטיונז להעברות ידניות. אני לא מכירה אותה לעומק. תקרא ותבדוק
 

talh2008

New member
שאפו על הסבלנות והתשובה

אכן,כשאת מעירה את תשומת ליבי אכן אין צורך בלהשיב את כולן במכה אחת,אח גם אחד אחד זה קצת מעייף...כלומר,האם יש אפשרות ככה לסמן מה כן ומה לא ואז בהקשת כפתור אחת יושבו כל אותן אפליקציות שסימנתי?
וכל העניין הזה מתבצע בתוכנה שקישרת אותי אליה או באייטונס עצמו?
ושוב תודה לך על ההסברים המפורטים רואים שזה נעשה מרצון מלא לעזור לאחר...יישר כח
 

noa_f

New member
כן, באייטיונז במחשב.

אתה יכול לבקש להוריד למחשב את כל האפליקציות שרשומות על שם החשבון שלך: store > check for available downloads

הרבה יותר מהיר לסמן "וי" עם העכבר ליד כל אפליקציה שתרצה לסנכרן ואח"כ ללחוץ על כפתור "sync".
בנוסף, תוכל לסדר את המסכים בתוך אייטיונז.
אם תלחץ על שם האייפון שלך בבר העליון, תגיע למסכי הסנכרון. שם, תחת "אפליקציות" תוכל לעשות את כל זה.
 

karpe

New member
לא עדיף לעשות

TRANSFER PURCHASES מהמכשיר לפני זה ?
ככה כל האפליקציות נשמרות מקומית במחשב, ורק צריך לסנכרן מחדש.
 

noa_f

New member
הוא לא יכול לעשות את זה, כי אייטיונז לא מזהה

את המכשיר שלו עדיין. בכל מקרה, זה בערך אותו הדבר.
 
למעלה