טעות עריכה?

לימבו

New member
טעות עריכה?

אני יודע שזה קצת פאסה לדבר על הפרק של שבוע שעבר אבל נשבע לכם שלא היה לי זמן לכתוב בפורום, למרות שמאוד רציתי לשתף אתכם במה שגיליתי. צפיתי (כמו כולנו) בפרק 4X01 ששודר בשבוע שעבר, ו(כמו כולנו, כמעט) זאת לא היתה הפעם הראשונה. על כל פנים, שימו לב בסצינה שפייפר מביאה לפיבי תה קמומיל ומתיישבת ליד האח: ישנם שני סוגי צילומים: Over The Shoulder (כלומר: שרואים את פיבי "דרך הכתף" של פייפר)- בצילום הזה שימו לב לשיער של פייפר- כולו מוטה לצד שמאל. בצילום ה"קלוז אפ" של פייפר- השיער שלה פזור על שני הצדדים. זה לא כל כך נורא, ורק חדי עין (ומבינים בעריכה) ישימו לב שיש כאן טעות, ושזה לא צולם בבת אחת (עבודה גרועה של נערת תסריט). בכל מקרה, סתם רציתי לשתף אתכם.

charmedman

New member
יוכול להיות! גם אני ראיתי טעות

עריכה בסרט קטנטנות, ראיתי שקמילה באה לאסוף את השיער ובסצנה מאחורה ראו שהכול אסוף... ומנשמע הנהלת הפורומים? אל תדאג כבר כולם עלו עליך

Woogyman

New member
זה קורה הרבה.. ../images/Emo110.gif

בעונה הראשונה היתה טעות כזאת עם פרו בקרב עם מת´יו שאני לא אפרט עליה שוב (פירטתי כבר מיליון פעם, פשוט אני מפחד שיסקלו אותי אם אני אחזור על זה שוב). בכל מקרה, טעויות כאלה קורות הרבה, לכולם.

buffgirl

New member
יש עוד אחת אם תשימו לב טוב טוב../images/Emo80.gif

בפרק שהיה היום בסטאר וורלד, הו איך קוראים לו... זה אם השד שהופך כעסון קטן לכעס גדול (בעעע....... זה אידיוטי-from anger to rage אם אני כותבת את זה נכון....) טוב לא משנה, אז כשהם נלחמות בליאו כשהוא בדמות של בלת´זור, ופרו עושה הקרנה אסטרלית אז תשימו לב שהיא כבר לא עומדת ליד פייפר! פאשלה.....

לימבו

New member
רגע, אז אתה בעצם רומז

שלאנשים בהנהלת הפורומים אסור להיות פריקים של "מכושפות"?

charmedman

New member
חס וחלילה חס ושלום פשוט אני רוצה

שתהיה בניק של הנהלת הפורומים כי זה הרבה יותר מגניב! ודרך אגב משלמים לך?

Adrienne

New member
טאקט בן אדם... ../images/Emo168.gif

איזה יופי שיש לנו חברים בהנהלה...

As I Am

New member
מווהאהא.. ../images/Emo103.gif

לכולם מותר להיות פריקים של מכושפות! ^_^ זו זכות בין-לאומית שלא ניתן לאסור עליה.

למעלה