טעות נוראה שקרתה לי

טעות נוראה שקרתה לי

שלום לכולם ברצוני לספר לכם סיפור אשר קרה לי אתמול בשעות הצהריים. אני מקווה שאנשי הפורום יממשו וילמדו מהמקרא המצער שקרה לי. יום רביעי 18-12-2002 החלטתי שאני רוצה לעשות דבר מאדגר וחדש. אני נהג ותיק אפשר לומר,8 שנים ניסיון על הכביש בידיוק הזמן לנסות דברים חדשים. בשנה שעברה נסעתי בחודשי החורף שהתחילו לאזור הירקון,כפי שאתם יודעים אזור זה מסוכן מישום שהוא קרוב לנחל עצמו,ויש סכנת החלקה בגלל הבוץ הסמיך. אני לא אשכח שהתחלתי לדרדר עם הג"יפ (אז היה לי סופה) ושנה לא חזרתי למקום. וכמו שאמרתי אתמול בסביבות הצהריים יצאתי החוצה עם בגדי עבודה והתחלתי לעבוד על הג´יפ מה שעשיתי הוא ציפוי סיליקון בחרירי הדלתות דשימנעו כניסת מים,בנוסף,לקחתי פלטות של קלקר ושמתי אותם מיתחת לגי´פ, (מתחת למיגונים)שמתי בסביבות 20 קילוקרמים של קלקר דחוס במטרה במקרה של נפילת הגיפ לתוך המים שיצוף ולא יטבע. בנוסף לכך התקנתי כננת שאני אוכל לצאת מהמים אם אני אכנס אליהם בטעות. לאחר כל השינויים הללו הג´יפ שלי לא נראה שונה בהרבה אך לא זאת היתה המטרה. השעה 14:30 אני וחברה שלי מתחילים לנסוע עם הגיפ לכיוון הירקון עם הגיפ (מיצובישי קינג 2002 ארוך). נסענו לצומת סגולה ומישם נכנסנו לשטח הירקון. התחלתי לנסוע מהר ואני חושב שכאן התחילה הטעות : אני הגעתי למסקנה לא לנסוע מהר בבוץ כי יש סכנת החלקה ואני אומר לכולם "אל תסעו מהר בבוץ". תוך כדי שאני נוסע במהירות וקרוב לגדת המים אני מתחיל להרגיש את הרכב מחליק לכיוון המים,חברה שלי התחילה להלחץ ואני הייתי די רגוע בגלל כל הדברים שעשיתי עם הקלקרים והאטימות סיליקון. בקיצור הגיפ נגרר למים ולפתע אפילו אני לא יכול לשחזר את זה בגלל המהירות שזה קרה ואנחו בתוך הירקון הגיפ מתחיל לשקוע. אני ממתין ומנסה להרגיע את חברה שלי,הייתי בטוח שהגיפ יצוף ולא ישקע בגלל כל המרכיבים שעשיתי אבל הבנתי שטעיתי ומה שעשיתי לא עזר. כאשר אנחנו במים,המים התחילו לעלות כבר לעבר החלונות, מזל שהגג היה פתוח מישם יצאנו. אני הגעתי למסקנה שאני יותר לא מנסה להיכנס למים לא משנה עם איזה אוטו ובאיזה מקום. קרוב ל-300 אלך שקל נזרקו לפח. מקווה שתלמדו לקח. אני את שלי למדתי. בברכה

סימבה 13

New member
זב בטח עוד אחד מהסיפורים של

השלומאלי הזה שסיפר שהאוטו דירדר לו... והלך כל האוטו... עוד חרטא... והוא סיפר שהוא קנה מיגונים לאוטו ונסע מהר וניתקע באיזה סלע...!!! הכל ח--ר--ט--ו--ת אור...

למעלה