טעות בתיקון

MommyHug

New member
טעות בתיקון

שלום לפני חודשיים הלכתי למוסך עם בעיה שהקטנוע לא מניע. הם מיד החליפו מצבר. מאז הבעיה נמשכה וכל הזמן אמרו לי לתת לו זמן להתמלא. כל הזמן הזה הנעתי עם הרגל. היום הייתי שוב והם הבינו סוף סוף שהבעיה היא בסטרטר. כלומר- סתם החליפו לי מצבר. האם נכון וצודק לבקש שהם יקזזו את מחיר המצבר שכן לא היה צריך כלל להחליף אותו? ואם הם ינסו כל מיני תירוצים, שאולי זה גם המצבר (מה שברור שלא כי עם מצבר בכוח יותר גדול זה לא עבד), מה אפשר להגיד? תודה! זה דחוף כי אני חוזרת אליהם עוד שעה (אחרי שהייתי במוסך כל הבוקר
)

נכון וצודק אבל לא יקזזו

למרות שאת יכולה לנסות בכל אופן, מצבר חדש לא צריך "זמן להתמלא" בטח שלא ימים אלו סתם תירוצים ואני במקומך הייתי מחפש מוסך אחר, מקצועי ואמין יותר

MommyHug

New member
אתה צודק

הרגע סיימתי לדבר איתו בטלפון והוא כמו שחשבתי נתן לי תירוצים וניסה למרוח אותי בסוף הוא אמר שכן הייתה סיבה להחליף מצבר איך אני יכולה להתווכח עם זה? ממש ממש מרגיז!!!

MommyHug

New member
ולגבי מוסך אחר....

הם בדר"כ 10 איתי ויותר אבל הפעם הם לא. לך תדע אם המוסך הבא שאמצא יהיה יותר אמין !

nirrub

New member
מבררים...

מוסך נמדד לאורך זמן - הן באיכות הטיפול והן באיכות השירות. אני טיפלתי בקטנוע במוסך אחד, ניסיתי מוסך אחר (ללא שום סיבה ממשית) לאיזה שינוי קטן בקטנוע (בשל זמינות חלפים) ונכוותי. כאשר נכוותי, לא חזרתי לשם יותר! אני כיום כבר מטפל שנתיים במוסך הראשון שלי ומרוצה מהם מאוד! לגבי איזה מוסך לבחור - יש פה מספיק אנשים שחיים באזור ת"א ומטפלים במוסכים בשביל להמליץ לך (לפעמים אפילו המלצה אישית אצל המוסך עצמו, כאשר הבנאדם שהפנה אותך בא איתך, יכולה לשפר פלאים את היחס והשירות). בכל אופן, בהצלחה!

eli551

New member
לי החליפו מצבר ואח"כ

התברר שהבעיה היא סלילים וסה"כ שילמתי גם וגם

MommyHug

New member
ונשארת באותו מוסך?

כי אני באמת מרוצה מהוסך שאני הולכת אליו, הם מאד אמינים ומהירים ומתחשבים בלקוח ומשתדלים שהלקוח יהיה מרוצה הם עושים עבודה מעולה רק הפעם הם פישלו.

rveler

New member
../images/Emo24.gif גם לי!

החליפו לי מצבר פעמיים! לפחות אחרי שבפעם השניה התברר שהבעיה בסלילים כבר לא היה להם לב לקחת לי כסף.

למעלה