לא נכון!! זה לקח להם שעתיים!! ל"ת
א אודי והדר המובטלים New member 19/4/07 #31 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלא נכון!! זה לקח להם שעתיים!! ל"ת
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלא נכון!! זה לקח להם שעתיים!! ל"ת
G gurke New member 21/4/07 #41 אתה דווקא מתעקש להיות קטנוני.. אז הנה: "לבסוף, אחרי יותר משעה" יותר משעה יכול להיות גם שעתיים, שלוש, עשרים או כמה זמן שלא לקח לך לקרוא את השני עמודים האלו :-\
אתה דווקא מתעקש להיות קטנוני.. אז הנה: "לבסוף, אחרי יותר משעה" יותר משעה יכול להיות גם שעתיים, שלוש, עשרים או כמה זמן שלא לקח לך לקרוא את השני עמודים האלו :-\
G gurke New member 21/4/07 #42 וחוץ מזה אתה גם טועה! כי זה מתייחס לכמה זמן עבר מאז הדבר האחרון שהם ראו כלומר לופין נכנס לשם אז יכול להיות מאד שעברה רק שעה
וחוץ מזה אתה גם טועה! כי זה מתייחס לכמה זמן עבר מאז הדבר האחרון שהם ראו כלומר לופין נכנס לשם אז יכול להיות מאד שעברה רק שעה
N NetaOnline New member 22/4/07 #44 אני בת../images/Emo90.gif../images/Emo190.gif זה לא יכול להיות שלוש או ארבע שעות כי אז היא היתה כותבת "אחרי יותר משעתיים\שלוש שעות.." אבל היא כתבה שעה. שאתה אומר -אני עוד קצת יותר משעה אבוא לקניון- אתה לא בא אחרי שלוש שעות אתה בא תוך שעה שעה וחצי מקסימום. לופין נכנס כמה רגעים אחריהם וזה כתוב.
אני בת../images/Emo90.gif../images/Emo190.gif זה לא יכול להיות שלוש או ארבע שעות כי אז היא היתה כותבת "אחרי יותר משעתיים\שלוש שעות.." אבל היא כתבה שעה. שאתה אומר -אני עוד קצת יותר משעה אבוא לקניון- אתה לא בא אחרי שלוש שעות אתה בא תוך שעה שעה וחצי מקסימום. לופין נכנס כמה רגעים אחריהם וזה כתוב.
T ToryMaster New member 22/4/07 #45 זה בעיקרון אבל זה לא מוחלט, כלומר, "אחרי יותר משעה" בכיף יכול להיות שעתיים שלוש, זה הכל צורות דיבור, לא דברים מדויקים.
זה בעיקרון אבל זה לא מוחלט, כלומר, "אחרי יותר משעה" בכיף יכול להיות שעתיים שלוש, זה הכל צורות דיבור, לא דברים מדויקים.
G gurke New member 22/4/07 #47 הכוונה הייתה שניתפסת לקטנות.. אז יותר משעה יכול להיות שלוש שעות כמו שמספר שגדול מאחד יכול להיות גם עם אלף אפסים. וסליחה על הטעות
הכוונה הייתה שניתפסת לקטנות.. אז יותר משעה יכול להיות שלוש שעות כמו שמספר שגדול מאחד יכול להיות גם עם אלף אפסים. וסליחה על הטעות
D Dana Argamen New member 22/4/07 #46 "טעות בשלישי" ? ../images/Emo3.gif לא ממש הייתי קוראת לזה טעות .. כיאלו סבבה אפילו עם היא הייתה אומרת שעה וזה היה אמור לקחת 10 שעות, זה לא כזה משנה כיאלו די אני מניהח שרולינג לא חושבת על כל פרט .. אההו גם היא אמרה "בערך" אבל לא משנה
"טעות בשלישי" ? ../images/Emo3.gif לא ממש הייתי קוראת לזה טעות .. כיאלו סבבה אפילו עם היא הייתה אומרת שעה וזה היה אמור לקחת 10 שעות, זה לא כזה משנה כיאלו די אני מניהח שרולינג לא חושבת על כל פרט .. אההו גם היא אמרה "בערך" אבל לא משנה