טעות בשלישי

נראה לי יותר סנילי ../images/Emo8.gif...

כי אני פה ממש ממזמן, אבל עזבתי קצת, וחזרתי

גיאומטריה??

אני עדיין לא רואה איך ווקטורים יותר קשה מגיאומטריה?? ואנליטית בכלל... כאילו מה מסובך שם לעזאזל?? גיאומטריה נראה לי תמיד כמו חרטומים חחח

בוא נלך על המקסימום

"אחרי יותר משעה", בשביל שזה לא יקרה כשעתיים, נניח, מדובר על שעה ו - 45 דק'. "משהו שנדמה כשעה" נניח, באמת, 50 דק', ועוד 10 דק', נניח היו 500 מדרגות, 2 מדרגות בשנייה, כ - 4 דק'. התוצאה שעה וחמש דק', נהיה פירים ונעגל לשעה ורבע. (1.25) לדובשנרייה - הליכה רגילה, 5 קמ"ש, 5*1.25, 6.25 ק"מ. הדרך לצריך המצווח, כפולה, 12.5 ק"מ. מהירות ריצה : כ - 10 קמ"ש, נניח שהליכה מהירה הינה 7 קמ"ש, יקח להם לעשות זאת 1.78 שע', שהם שעה ו - 46 דק', נניח, שעה ושלושה-רבעים.

NetaOnline

New member
תגובות לכולם

JayIsGay אני כן צודקת ולא זה לא משנה את העלילה אבל זה עדיין טעות
nateli92 אוקי אבל כתוב "כשעה" לא "כחצי שעה" למשל... טלפון שבורXD לא ממש הבנתי את החישוב שלך ... אבל הכמה ברבורים האלה כוללים : גילוי האמת, התקפות רבות אחד על השני, גרירת סנייפ בחזור יחד עם העובדה שהם היו צריכים להיות קשורים לפטריגו.... לא הגיוני (החישוב יענו
הלחwנן חח אה? Marvin the Robot חח אני מסכימה עם הכותרת שלך. אין לי כרגע זמן לענות אבל אני אחזור אליך יותר מאוחר סבבה? (כן כן יש לי תשובה :-|)

אם הטיעון שלי לא היה ברור

תקראי את של מרוין הרובוט(אגב כינוי מגניב.
), אני מסכים איתו:]

...

כמו שאמרו פה כבר היה רשום שזה רק נדמה כשעה. אם אני לא טועה באחד הספרים כאשר גריפינדור זכו בגביע הבית אז פרד וג'ורג' הלכו לקנות בירצפת לכולם, לקח להם בערך 20 דקות, אם זיכרוני נכון, לכן זה מצדיק את הטיעון שזה רק נדמה כשעה.

../images/Emo210.gif לא נכון...כשקייטי או אליסיה

(או שזה היה מישהו אחר)שואלות אותם איך הם הספיקו כל כך מהר הם עונים משהו כמו "עם קצת עזרה מירחוני זנב תולע רך כף וקרניים" מה שאומת שהם השתמשו במעבר לדובשנרייה

LiRs Lullaby

New member
אבל לווינקי הייתה התמכרות לבירצפת...

מה היא עשתה, הלכה כל יום לקנות מספיק בקבוקים?

אז

למי זה עוד יכול להיות? כי אנחנו יודעים שהילדים לא מקבלים את זה ולא נראה לי שהמורים יקבלו והתלמידים לא.

Sophieee

New member
את יודעת,תמיד יש את האפשרות שזה בשביל המורים)

[=,חוץ מזה שתהיה שם סתם ככה,נו,לקישוט.P=.

זה לא סביר שהמורים יקבלו

והתלמידים לא...הם אוכלים את אותו הדבר אז למה שלכל אחד יהיה משקה אחר? אבל יכול להיות שכן... לא יודעת..

Gummy Bears

New member
כשהארי, רון והרמיוני היו במטבחים,

הגמדונים הכינו להם כל מה שהם רצו, ואם הם היו מבקשים משהו, אני די בטוחה שהגמדונים היו מבשלים להם את זה. אז אני לא חושבת שיש לגמדונים בעייה להשיג משקה נפוץ כ"כ. ו"עם קצת עזרה מהמפה" יכול להיות גם שהם בדקו שאף מורה לא נמצא בדרך - כי הרי אסור לתלמידים להכנס סתם ככה למטבחים ולקחת מה שבא להם.

../images/Emo210.gif המפה כבר לא הייתה אצלם...זה אחרי שהם

נתנו אותה להארי... ככה שזה אומר שהם השתמשו באחד המקומות שהמפה הכירה להם...וזאת הייתה העזרה של הקונדסאים...

למעלה