טעות בשיר... יכול להיות?

טעות בשיר... יכול להיות?

יכול להיות שבשיר הכוס הכחולה יש טעות דקדוקית..? בעברית אומרים תחליק... ובשיר אומר אל תתחלק... אגב אני חולה על עברי... אחלה שירים... אני לא הומו..

ייתכן בהחלט. אנשים יקרים, נצלש ../images/Emo41.gif

קטן לידיעה גדולה... יש מחר שביתה!!
ועוד כתוב "ממחר" מה שהעיניים הבוחנות שלי רואות כרמז לכך שהיא תמשך עוד הרבה
תבורך הסחבת!

תוספת קטנה

אבי, מיהרתי להשיב אז לא כתבתי לך הרבה. רציתי להגיד שיש טעויות בהרבה שירים, לא רק בשיר הזה של עברי ("ארבע כרטיסי אשראי" עלה ל כרגע לראש), ובכלל לא רק לעברי. ואני לא חושבת שצריך לחפש אותם, או לבקר מוזיקאים על טעויות כאלה, ובטח שלא לדרוש תיקון (כמו ששמעתי פעם), מהסיבה הפשוטה ששירים בדרך כלל לא נכתבים בדרך רציונלית. גם ברצף המחשבה שלך אין הרבה פעמים סדר, הגיון תחבירי וכו'. וחוץ מזה, גם אם נתחיל לתקן דברים קטנים שכביכול לא הורסים או משנים את השיר, אי אפשר לדעת איפה לשים את הגבול. פשוט כדאי לא לראות יצירות, שהן דבר אמוציונלי, בדרך כזו. ותוספת לנצל"ש שלי- השביתה היא מז' ועד יב'

שרון710

New member
זה לא כזה טוב

חלקינו הגדול ניגש השנה לבחינות בגרות. אני, אישית, לא סיימתי וקרוב לוודאי גם לא אסיים את כל החומר שנאי צריכה לבגרות. זה לא מצב נחמד. תאמינו לי.

אהה! "ממחר ועד להודעה חדשה"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3386162,00.html עוד תוספת משמחת! אנשים רק אני מתלהבת?

מורביט

New member
לא, לא רק אתת

איזה כיףף יו עשית לי תבוקר
וזה בוקר. קמתי מוקדם כדי שאני לא ילך לישון ב5 לפנות בוקר היום
חפיף, העיקר לא חוזרים

../images/Emo13.gif רק שימשך! (עד שיגמר לי התיכון)

-שוקעת לאשליות- (אבל מה! אני ביב', נשארו לי ממש קצת לימודים, זה יכול לקרות!)

../images/Emo12.gif למה?

אתה מדבר על השיבושים בבגרויות או על השביתה? אני לא יכולה לראות למה שתתבאס מחופש שמתארך? (אולי אתה מהאנשים הנדירים שיש להם מורים שבאמת מכינים אותם לבגרות)

זה ממש גרוע..

זה דופק את התלמידים לגמרי, וזה לא חופש שהתארך, זה פשוט שיגישו אותנו, בסופו של דבר, לא מוכנים לבגרויות, כי הרי גם לא יהיו תגבורים, וגם לזה בקושי יש זמן. פשוט.. גרוע.

אני אישית חושבת אחרת

בגלל שהמורים שלי חד וחלק לא מכינים אותי לבגרויות. (הם רק מזיקים לי כי המגנים נמוכים יותר מהבגרויות) אז יש כמה מקרים כמוני, אבל בכללי את צודקת. כי בתיאוריה השיעורים אמורים להכין אותנו לבגרויות. תלמידים שזה באמת מתקיים אצלהם- נפגעים :/

למעלה