טעות ברישום

rockbit

New member
טעות ברישום

שלום לכולם! רק עכשיו שמתי לב כי בדף האינטרנט שבו מופיע המידע הפרטי שלי באוניברסיטת תל-אביב, רשום שאני נרשמתי למדמ"ח מורחב (חד חוגי), למורות שכאשר נרשמתי, בחרתי בדו-חוגי. האם יש דרך לשנות את הטעות שלהם? האם זה קריטי? תודה מראש

bodas18

New member
בוודאי שזה קריטי

שלום, יש המום הבדל בין שני הדברים שרשמת. מסלול חד-חוגי משמעו שאתה לומד רק את המקצוע שבחרת ואותו בלבד במסגרת מורחבת. מסלול דו-חוגי הוא מסלול שבו אתה משלב את המקצוע שבחרת עם מקצוע מפקולטה אחרת (למשל: משפטים-כלכלה, ביולוגיה-פיזיקה וכו´). במסלול הזה לומדים פחות מבמסלול החד-חוגי (בכל חוג) כדי להקל על העומס. אם רשמת לאונ´ שאתה רוצה מדמ"ח דו-חוגי אבל לא רשמת עוד מקצוע איתו אתה רוצה לשלב - זו כנראה הסיבה שהם הפכו לך את זה לחד-חוגי. כדאי שתבדוק ותתקן במידת הצורך.

ofirgaon

New member
שאלה דומה..

בעמוד המידע שלי באתר של את"א כתוב לי עדיפות ראשונה 0316, ועדיפות שניה 0516.. התיאור במילים של התואר זה "פיזיקה.חשמל" ו-"פיסיקה.חשמל"... מה ההבדל?!???? יש לציין שאני מועמד לפסגות.

eitan007

New member
תשובה.

העדיפות הראשונה שלך היא :הפקולטה להנדסה, תכנית משולבת של הנדסת חשמל ופיסיקה. העדיפות השניה שלך היא : הפקולטה למדעים מדויקים, פיזיקה ראשי, הנדסת חשמל משני. העדיפות הראשונה היא בעצם "פסגות" והעדיפות השניה היא דומה ל"פסגות" מבחינה תכנית, אבל היא לא "פסגות" (כאילו שאתה רוצה ללכת ללמוד את זה בכל מקרה, גם אם לא תתקבל לפסגות).

למעלה