טעות בפרק 20

talblit

New member
טעות בפרק 20

חברה נראה מי הראשון שיעלה על הטעות בפרק

lir972

New member
אני חושבת על זה....

מהרגע הראשון בו ראיתי את ההודעה הזאת, 10 דקות אחרי שפורסמה... ואני סקרנית! אפשר לדעת מהי הטעות??? (אפילו במסרים.............)

DarknessAngel

New member
אולי...?

אולי זה שירו מהעתיד אמר שהוא תקע את החרב ב סיילאר והוא נירפא בגלל שהיה לו ת'כוח של קלייר אבל בעצם ראינו שקלייר חייה ורק בפרק 20 היא מתה..???

כמעט בכל פרק יש לפחות טעות אחת

אחת מהטעויות זה שקוראים למונהינדר לפעמים פרופסור ולפעמים דוקטור. אבל לא חסרות טעויות.

DevilGirl92

New member
זה לא סותר אחד את השני

הוא עובד כפרופסור, אבל יכול להיות שיש לו דוקטורט.

blkblk

New member
הממ

לפי דעתי הירו אכן תקע את החרב בסיילר. כשהוא חזר לעבר להגיד לפיטר להציל את המועמדת העולם השתנה ולכן בעתיד קלייר עדין חיה. אני חושב שכך קווי המזן פועלים בסדרה. אם משהו חי בזמן כלשהו לחזור אחורה ולהרוג אותו לפני לא יצליח כי "הגורל" יתערב וימנע זאת ממך. כך הירו לא הצליח לשמור על ריכוז ולהרוג את סיילר בפרק האחרון.

יכול להיות שמצאתי את הטעות או שסתם טעיתי...

בפרק 20 שניית'ן (סיילר) חתך לקלייר את הראש, היא לא הייתה אמורה לרפא את עצמה כמו שפיטר עשה בפרק 19?

סלמאק

New member
כנראה שהוא למד את הלקח ../images/Emo58.gif

והחליט שהוא מחלק את הגולגולת לשניים, מחזיק את הראש פתוח ומוציא את המוח לפני שחידוש הרקמות מתחיל להשפיע (כמו שהוא לא יכול לפעול כל עוד גורם הפציעה עדיין תקוע באיזור הפציעה - גזע עץ בבסיס המוח, רסיסי עץ בצלעות וכו'). אבל אני יודע מה היתה הטעות בפרק: לאחר הפשיטה של פרקמן והצוות המשטרתי שלו על הסדנה של אייזק (כשהם לקחו את הירו הצעיר, ואנדו עם הירו המבוגר ברחו), אנדו אמר להירו (המבוגר) שיקפיא את הזמן כדי שיוכלו לשחרר משם את הירו (הצעיר), אז הוא ענה לו שהוא לא יכול כי להאיטי יש יכולת לחסום לו את הכוחות. אח"כ לא עברה חצי דקה, הם לא התקדמו שני מטר, ובכל זאת הירו יכל לשגר אותם ללאס וגאס. מה היתה הבעיה שלו לקחת איתם את הירו הצעיר, אם הוא כבר יכל להשתמש בכוח שלו? כנראה שההאיטי מיקד את תשומת הלב שלו ל"שיבוש" היכולת של הירו הצעיר, וזה מה שאיפשר למבוגר להשתגר. אה, ועוד פאשלה: משום מה, הירו לא חשש פתאום לגרום ל"קרע"! בפרק שבו הוא הופיע ברכבת ומסר לפיטר את המסר, הוא אמר שהוא מסתכן בקרע בעצם הנוככות שלו שם. גם הירו הצעיר הסביר לאנדו באותה צורה את הסיבה לכך שהירו בחר להגיע אל פיטר ולא אליהם. אבל פתאום עכשיו לא קיים החשש ל"קרע" במרקם החלל-זמן. מוזר

OceaND

New member
הטעויות האלה זה דברים שולים..

הרי אם מתייחסים לדברים כמו שהם, אז בכלל כל תוכניות המסע בזמן יש בהן באגים.. כי אם מתקנים את העבר , אז מהתחלה בפס הזמן העבר לא קרה כי תיקנו אותו.. אל תחפשו "קטנות" ותהנו מהסדרה...

g a g a

New member
../images/Emo58.gifומה לגבי העובדה

שלפיטר יש צלקת? זו לא נחשבת טעות? הוא הרי אמור לרפא הכל. לא אמורות להיות לו צלקות. או שאני מפספסת משהו

nvrmnd

New member
אולי ../images/Emo58.gif

בארועי הזמן שלהם, פיטר קיבל את הצלקת לפני שהוא פגש את קלייר. ואולי אם זה ככה אז זה לא מתרפא.

talblit

New member
פתרון

חברה כל הכבוד ל - g a g a .היחיד/ה שהצליח/ה לפתור. לפיטר פטרלי יש את הכוח של קלייר , חידוש רקמות. אז איך זה שיש לו צלקת על כל הפרצוף . סיילר חתך לו את הראש והוא נרפא , אין צלקת , אז איך זה ייתכן. נראה את התסריטאים חושבים על משהו הגיוני לתעלומה. חחח מה שכן , בפרק 6 אני חושב , הירו מהעתיד פוגש את פיטר ברכבת ואומר לו להציל את המעודדת . מה שעוד הוא אומר לו , שהוא לא מזהה אותו בלי הצלקת , אז יכול להיות שיש הסבר בסופו של דבר רק שזה לא תואם את הכוחות שלו

g a g a

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo65.gifyay../images/Emo65.gif

אני מרשה לך לקרוא לי איריס
ועכשיו שהזכרת לי את הסצנה ההיא ברכבת - באמת יש לי תחושה שהתסריטאים כבר הכינו לנו תשובה לתהייה שלנו :) קשה לי להאמין שהם יפשלו בצורה כ"כ בולטת...

GD ROCKS

New member
אבל

הרי פיטר לא כלכך שלט בכוחות שלו בהתחלה, וכנראה שבפיצוץ לפני 5 שנים אז הוא לא שלט כלכך והייתה לו תקלה קטנה ואז נשארה לו צלקת [:

למעלה