טעות בסס"ק

danezeq

Member
טעות בסס"ק

מגדל עתידים נמצא בקטגורייה "תחת בנייה" בנייתו הסתיימה לפני יותר מ6 שנים! אולי אפילו 8 או 9! למה הוא תחת בנייה? יש עוד מגדל בשם כזה? ומה עם מגדל המניפה? הוא גם מופיע פעמיים

Secular

New member
עם עורך כל כך גרוע כמו אסף,

אני לא מתפלא!!,מצאתי לו פעמיים כפל בניינים,עשרות טעויות כתיב,מלא אילוסטראציות חסרות,אומדני אוכלוסייה ישנים,מחסור בפונקציות ועוד... בקיצור,אני כבר שלחתי אי-מייל למנהל אתר,למנות עוד עורך ישראלי שיקדיש יותר זמן ויעשה את עבודתו נכונה הרבה יותר מאשר אסף ואני בטוח שהדרישה תענה,כי הרי האתר בונה את עצמו מבקורת!

oren*

New member
ואני בטוח שאחרי האימייל שלך משבוע

שעבר ימהרו למלא את כל דרישותייך. על כך שישראל קיבלה דיאגרמה באתר לפני מדינות גדולות ופופולריות ממנה לא אמרת שום דבר? רק מדבר פקה פקה כל היום אתה הרי זנחת פורום במשך חודשיים, אז על איזה עורך גרוע אתה מדבר? אם היה תלוי בך וואלה היו סוגרים את הפורום מחוסר פעילות ולאף אחד פה לא היה מקום לשוחח בו ולפגוש חובבי גורדי שחקים אחרים. תעשה חצי ממה שאסף, האילוסטרייטור, אני ו-FIREMAN עושים בכדי לקדם את הפורום ואת המידע על גורדי השחקים, ואז תדבר.

Secular

New member
יש לי שאלה,מה אתה עשית למען הפורום?

התשובה ניא די ברורה:כלום!!!!,כי אתה בכלל לא מבין כלום בגורדי שחקים ובארכיטקטורה,אז כדאי שתשב בצד במקום לנבוח עלי כל הזמן!! לידיעתך,אתה רימיתה אותי כשפתחת את הפורום,אז במקום לחפש את מי להאשים, תבדוק אחורה מי באמת גרם למצב ההוא! האא,בעודנו אנו מדברים הנה טעות:וואלה??-תפוז!!זה רק מראה שאתה סתם מקשקש ולא מבין על מה אתה מדבר... חהה חהה...ומה אתה עשית למען הפורום
?(כלום!!) אסף??הוא בכלל תקוע בצבא כל הזמן!! פיירמן,מחרטט פה כאילו הוא מהנדס שמבין משהו,אבל הארכיטקט המוכשר ערי גושן חושב אחרת לגמרי-וכנראה שהוא יודע על מה הוא מדבר!! כך שעדיף שלא תסלף את המציאות פה,ותלך לחפש מישהו אחר!!

fireman

New member
ערי גושן שלך מדבר

כאילו הוא הארכיטקט האחרון עלי אדמות בעולם הגדול הוא אפס הוא כלומניק שתכנן עוד איזה "קוטג" לעומת גורדי שחקים אמיתיים שנבנו בעולם תגיד למר גושם שלך....שאתה מדבר כאילו הוא האח התאום שלך ואתה בקשר איתו כל יום שידחף את האצבע שלו לתחת ויריח אותה אחר כך... אם יש לו בעיה איתי שישלח לי אי מייל... ואתה?....אתה....תמשיך לשים לנו פה תמונות של גורדי שחקים שנבנים על גונדולות ואני אמשיך לצחוק עליך

kyle

New member
נא לא להאשים חבר פורום כאשר הוא לא

נמצא באותו רגע! יש לו זכות להגיב על זה!!!

TheIllustrator

New member
אני חייב להודות שממש מתחיל להמאס

לי מכל העניין הזה!!! די להטפות השטנה הללו... עמרי, מדוע אתה כ"כ "מלא" כנגד אסף??? מה לעזאזל אסף עשה לך אי פעם??? אסף... ואני מרשה לעצמי לדבר בשבחו מאחר וכרגע הוא כלל לא נמצא פה, הוא אחד מן האנשים הפעלתנים ביותר שאני מכיר! עמרי, באמת... מאחר ואינך מכיר את אסף לעומק(אולי גם אני לא, אולם לבטח אני מכיר אותו טוב ממרבית חברי הפורום), אז אל תדבר בגנותו!!! קח ממני את המילה שאסף עשה המון... הכל(!!!), בכדי להעמיד את האתר שבו הוא מתפקד כעורך, על הרגלים!!! אתה יודע שלפני שאסף הצטרף לאתר שלו, בכלל לא הייתה שם ישראל??? הייתה שם ת"א עם בניין אחד(עזריאלי), וללא תמונה או מידע וגובה מוערך. כל מה שיש היום באתר... הכל(!!!), בה´ הידיעה, זה הכל בזכותו!!! כל המידע, התמונות, העריכה, הזמן, החידוש, החיפוש.... הכל זה אסף!!! מאחר וכבר נמאס לי להעיר, ומאחר ונמאס לי להביע דעה... הרשה לי לבקש ממך משהו - עמרי, בבקשה רד מן הנושא הזה!!! באמת - בבקשה!!! אם רצונך הוא בשלום הפורום - עליך להראות זאת במעשה ולא רק בדיבורים. להעלות מידע ותמונות זה מצויין, ואני מודה לך מקרב לב על השקעתך בפורום שלנו, של כולנו, אבל בבקשה... די להטפות או לדיבור בגנות חבר פורום כזה או אחר!!! באמת שברצוני לראות אותך משתתף בפורום, אבל אין זה אפשרי אם בכל סוף שבוע תפתח מחדש המערכה נגד אסף, אורן ופיירמן... מה גם שבאמת אנני מסכים איתך ךגבי אף אחד מהם!!! אסף הוא מאד מוערך והוא האדם האחרון בפורום שאפשר לצאת כנגדו!!! אורן הוא אדם מאד אחראי וראוי ויש לו המון לתרום לפורום מעבר למה שהוא כבר תרם, ויהיה זה פשוט הבל מוחלט לטעון כל דבר כנגדו!!!(ואילו היית יודע אליו מספר פרטים שלשמחתי יצא לי לפגוש באישיותו, לא היית מתבטא באותו אופן!!!). פיירמן, לא רק שהוא מהווה את מהות הפורום מבחינת הסברים טכניים ואחרים, אני לא חושב שהפורום הזה יכול להיות חצי ממה שהוא בלעדיו!!! אם ברצונך בטובת הפורום, עמרי(ואני חושב שזהו המדד העיקרי), מן הראוי שתרצה בהשארות שלוש האנשים הנפלאים הללו - גם אם אישית אתה חלוק בדעותך עליהם. (מסיבה שלחלוטין אינה מובנת לי) אם רצונך בלכתם, קרי, רצונך בפגיעה בפורום - אין לי מה לומר מלבד העובדה הפשוטה, שכנראה באמת עדיף יהיה זה הן בשבילך והן בשבילנו שתעזוב - ובאמת שאנני רוצה בכך!!! (פשוט שבלתי אפשרי להתכתש בצורה שכזו, כל סופ"ש) אנא ממך קח זאת לתשומת לבך... אני לא מאיים, חס וחלילה, אבל אם ימשכו מאבקים כאלה ואחרים בין חברי הפורום השונים - אני אאלץ למצוא פתרון כואב לבדי, ואני ממש לא רוצה בכך. (אני פשוט לא מוכן לתת למריבות טפשיות להרוס את הפורום הזה!)

danezeq

Member
אני מסכים,

אסף באמת לא עשה שום דבר רע לעמרי, ואי אפשר להתווכח על זה, תרומתו של אסף לפורום ולסס"ק היא ענקית

danezeq

Member
הגזמת

אסף יראה את זה ויתקן את זה, למה אתה תוקף אותו כך?

למעלה