טעות בסדרה...

טעות בסדרה...

היום, כשהארי פוטר יצא ושאל את הבלונדינית אם היא באה היא ענתה לו לא, ואז הוא יצא החוצה. א-ב-ל כמה פרקים לפני הראו שצריך 6 אנשים שונים כדי לפתוח את הדלת.. ואל תגידו שהם השאירו אותה פתוחה..לא הגיוני... ועוד משהו - אם תיכנסו לאתר של האי בערוץ הילדים תראו שם באיזה וידיאו אם משהו את הקטע שהם נוסעים ברכבת הזאת, שימו לב טוב טוב כי רואים שם גם את הבלונדינית והמיילו הזה ברכבת... ממממ... טעות או מכוון?

עזבו זה לא עובד...

כנסו ל"מעבר לאי" ותבחרו מאחת התוכניות הראשונות, זה ממש ממש בהתחלה.. לפני שכתוב "משנים את חוקי הזמן"!

אופק צח

New member
תשובות בשבילך.

1. הדלת נשארה פתוחה, הוא חזר מבחוץ! 2. מיילו וג'יני לא היו שם בסדרה, זה היה בשביל הפרומו..

תשובות בשבילך

1. לא ראית אם הוא יצא בכלל.. 2. לצלם בשביל שנייה אחת (לפרומו ולא לתוכנית) שגם ככה רובם מפספסים.. לא נשמע הגיוני..

אופק צח

New member
תשובות בשבילך XD

1. כנראה שהוא יצא. 2. זה פרומו, זה לא לשנייה אחת, פרומו מצלמים על כל הראשיים, ופרומו זה לא עם קטעים מתוך הסדרה.

Yarinv

New member
במסגרת סדרת הטיזרים שיצאו לסדרה

היו טיזרים לכל דמות - גם אחד למיילו וג'יני ששם לא רואים אותם לשבריר שניה.

../images/Emo207.gif צוות אתר ליאת בלו זקוק לכם../images/Emo70.gif

אממ, עומד להפתח אתר רשמי לליאת.. כרגע אנחנו זקוקים גרפיקאים..מי שחושב שהוא מתאים שילח מסר עם עיצוב שלו. או במייל : [email protected] בהצלחה

or19951

New member
הארי פוטר ../images/Emo6.gifXD../images/Emo163.gif

שלא תעזו להשוות את הארי פוטר [סגידה
] לדניאל הזה! בחיים לא! הוא לא מתקרב לקרסוליים שלו

or19951

New member
מי מדבר על דניאל רדקליף?../images/Emo163.gif

דברתי על הארי פוטר עצמו לא על השחקן... בכלל הסרט האחרון היה ממש חרא...

ועוד משהו....

1. מאיפה הבאת את זה? מתי מראים שאם כותבים טומי היא נפתחת?. 2. איך הם פתחו אותה בלי טומי? הם היו 5 שייצאו לים..

Reichan

New member
תשובות

1. תראה שוב את הפרק ה....2 או 3 אני חושבת. רואים שכולם כותבים את השמות במכונת הכתיבה וכשכותבים את של טומי הדלת נפתחת. אני חושבת שיש את זה גם באתר של האי. 2. לא צריך שטומי עצמו יכתוב את השם. "טומי" היא פשוט מילת קוד שפותחת את הדלת. יוםטוב

Reichan

New member
זה הפסיק לי את התגובה באמצע ><

קיצ - בנאדם, כתבתי "גם" XD אפשר גם עם שש הידיים וגם אם כותבים טומי. 'בנת?

למעלה