טעון שיפור

אוהדאדם

New member
טעון שיפור

שאלו אותי שאלה קשה: מה היית משפר בחיי המין שלך? ובכן, בהנחה שמתחמקים מתשובה כמו ״שיהיו טובים יותר״, איזה באמת פנטזיות יש לי לגבי חיי מין? שלי ובאופן כללי? ובכן, ראשית הייתי רוצה שיהיו פשוטים יותר. נניח, עולם שבו אין דאגות מחיי מין, הריון לא רצוי, וכו׳. בכלל, כל עניין ההריון טעון שיפור - למה רק ביצה וזרע? הרי גם בזו וגם בזו חצי מהכרומוזומים, אז למה לא זרע וזרע, או ביצה וביצה? משהו מד״בי כזה, היה יכול להיות מגניב. בכלל, יותר מתירנות בחיים זה משהו שהייתי מקבל בברכה. אני, למשל, בעד אנשים ערומים ברחוב. פרסומות בעירום בעיתון. הגשת החדשות בעירום. שירה בציבור, בעירום. אני מניח שגם הייתי מקל על חלק מהלוגיסטיקה... טוב, נפתח את המיקרופון. מי בעד לחלוק מה הוא או היא היו רוצים לשפר בחיי המין של...

מיתלבט

New member
אני הייתי רוצה

שאישתי תעשה אותי עם סטרפ-און, נראה לי חוויה היסטרית.

terrapin

New member
שיהיו קיימים ><

(טינאייג'רית מתוסכלת כן כן) חלק ממה שכתבת הן פנטזיות מד"ביות, אבל לגבי המתירנות אני מסכימה. ובנוסף, שנראה דימויי גוף שהם לא רק נשים וגברים רזים וחלקים.

Kutaly

New member
במצב הנוכחי שלי, התשובה קלה

גבס זה דבר מאוד מגביל
דרך אגב, מבחינה מדעית, הפריית ביצית מביצית אחרת הוא אפשרי רק שעוד לא ניסו את זה על בני אדם ואולי טוב שכך. עצם האפשרות מעלה שאלות מוסריות לא פשוטות.

אוהדאדם

New member
כמו איזה שאלות למשל?

נראה לי די טריוויאלי שאם יש לנו הטכנולוגיה לכך, שני בני אדם יוכלו להתרבות.

PurpleFilth

New member
הייתי רוצה

חיי מין שהם כל כך SSC, שאי אפשר יהיה להבדיל מתי הם בדסמ ומתי הם וניליים. וגם: פרטנר/ית שת/יהיה ראויה למילת הביטחון c.a.d =]

Unrelated

New member
c.a.d? אפשר הסבר?

לגבי השאר... נו, כשאת חוזרת לארץ, דברי איתי ;)

למעלה