טעויות

daniella28

New member
טעויות ../images/Emo9.gif

לפעמים אני חושבת שיש מישהו שם למעלה שיושב וסופר לי טעויות אם קיים מישהו כזה הייתי רוצה לשאול אותו כמה עוד מותר לי לעשות….

חיפאית30

New member
את יודעת, שנים אני מחפשת כרטיס כזה

בשביל עצמי, אבל עד עכשיו אני משלמת, וביוקר, על הטעויות שלי. ושל עוד כמה. והטעות הכי גדולה היתה של אבי (שהלך לקנות קונדומים רק למחרת החתונה...)

daniella28

New member
Tell me about it....

גם לי יש כמה שלדים בארון שעד עכשיו מנסים לנוח על משכבם בשלום וטרם הצליחו... אבל בינינו - למי אין?

daniella28

New member
LOL חייפאית....

אל תגזימי - את בכלל לא מכירה אותי וזה סתם שיר - אני כזאת ילדה טובה שאין לך מושג, ממש להקיא ממני

חיפאית30

New member
למה לקחת את זה כל כך קשה, ממוש ?

כולנו עושים טעויות. לא ? חלקן אפילו ממש נעימות לנו... (בהתחלה)

daniella28

New member
בטח בטח....

אבל לא בכמות של חופשי חודשי את יודעת : )) לא לקחתי קשה את פשוט לא רואה משם את החיוך

חיפאית30

New member
עם חופשי חודשי את יכולה להשתמש

כמה שאת רוצה, ולשלם רק פעם בחודש. תתזמני את זה ככה שהתשלום יפול על הימים האדומים.

daniella28

New member
איזה רעיון גדול! ../images/Emo25.gif

אם אשתכלל מספיק זה אפילו ייצא לי הימים הנכונים את יודעת.... אפשר לאלתר איזה חטא טוב כזה היסטרי כזה לכל החודש ולשלם עליו רק בארבעה ימים בודדים

daniella28

New member
ובאותו הקשר....

אנחנו כל כך אנשים מתעסקים בשטויות נשבעים שיותר לא נחטא ויוצרים עוד ועוד טעויות אנחנו קודם עושים ואח"כ חושבים בגידות ושקרים כבר לא נחשבים מחפשים ריגושים במקומות אסורים ואח"כ משלמים אלפי שקלים לטיפולים ומכשפים וקוראים בקפה וקורעים ת´נשמה ובסה"כ בשביל מה? בשביל שנוכל להמשיך לחפש את האסור ואת החטא אבל בלב יותר שקט

ראבקקקקקקקקק

אם לא הייתי יודעת שלא אני כתבתי הייתי בטוחה אני כתבתי וואלההההההההה!!!!!
שחקנית מאוהבת

חיפאית30

New member
לא מקובל עלי, אולי במקום להתענות,

פשוט תפסיקי להבטיח לעצמך שלא תטעי. כולנו בני אדם. את יודעת - כגודל הציפיות - כך גודל האכזבות. אז אני לא מצפה מעצמי יותר לשום דבר (פשוט כי אי אפשר לסמוך עלי). אף פעם לא הבטחתי לאף אחד שלא אחטא. וככה, שום דבר לא מציק לי יותר מידי. וגם אם חטאתי כמה פעמים השנה - לא אצום ביום כיפור, ואפילו לא לשעה אחת.

ומי ימנע ממני את הטעויות של עצמי?

ומה אעשה אחר כך? אנוח על זרי דפנה ולא אתייסר?? נו באמתתתתתתת הרי הכיף הוא לא לעמוד בהבטחות
הבנת את השחקנית המבולבלת יופי, כי אם כן תסבירי לה

daniella28

New member
ואני סתם הייתי....

בארוחת צהריים והפסדתי את כל התגובות - חייפאית - גם אני לא אצום ביום כיפור אני לא חושבת שהחטאים עד כדי כך גדולים....

חיפאית30

New member
וגם אם היו גדולים, אז מה ?!?!?!

ומה עם מדובר בהרבה - קטנים ? גם לא צריך. יש לך פטור ממני.

יחפן

New member
מותר

מותר לטעות ילדתי ואסור ישנן טעויות קטנטנות שמהן עד אינסוף מותר ישנן הבינוניות שמהן - אחת כדי ללמוד ממנה אחת כדי להזכיר לך שלא למדת ממנה ואחת כדי להבין שכדי ללמוד ממנה צריך באמת להיות משהו מיוחד ישנן טעויות שאסור לטעות ואפילו לא פעם אחת ועכשיו ילדתי את צריכה ללמוד אלו הן הטעויות הקלות אלו הן הבינוניות ואלו הן הטעויות החמורות שלך ברגע של התעלות רוחנית יוד

למעלה