טעויות במילים לשירים

who am i1

New member
טעויות במילים לשירים

מכירים את זה? לפעמים שומעים כל מיני מילים שלא נכונות וחושבים שזה זה ואז פתאום קוראים את המילים של השיר באיזה אתר ומגלים שכל הזמן מה שחשבתםפ שאומרי םבשיר זה בעצם לא זה. טוב זה קורה לי די הרבה עם השירים של לורדי ועם שירים באופן כללי. זה קרה לכם? באיזה שרים אם כן? can you hear all the children weep במקום Can you hear how the children weep? diva maria it seems במקום Feed on man-eater's cuisine וכולי וכולי

TillsWIFE

New member
אוקיי.. חחח

אני כן מכירה את המצב הזה! הייתה לי טעות שחזרה על עצמה כשהייתי קטנה יותר, עד שראיתי את הליריקס וזה היה בשיר Fire In The Hole שמעתי את המילים: Means I said that במקום I gotta blow you up inside baby במשך די הרבה זמן...
עדיף שלא תשאלו. אבל זו טעות די נפוצה, בעיקר בין אנשים שאין להם כח להתסכל על המילים של השיר עד שמביאים להם לינק במסנג'ר (אהמ אהמ... בלי לרמוז על אף אחד מסויים אהמ...
)

S i M a N

New member
גם לי זה קרה בBBTBTR

חשבתי שאומרים Watch Out במקום and shout.... We are what we want to be Monsters of rock, we are for real Stand up for what you believe (and shout!) !!!

אני תמיד בודקת

אני לא מסוגלת להתחיל לשיר שיר, או לשמוע איזה שיר אם אני לא יודעת ב-100% את המילים, זה לא נעים, ואם אני לא מבינה מילה, אני לא שרה "מה שנשמע לי", אלא בודקת. כך שלי אישית זה לא קרה[=

למעלה