טס עוד יומיים....

SJdU

New member
טס עוד יומיים....

איזה בגדים לקחת? מבחינת קצר או ארוך... (נוסע גם לצפון לא להרבה זמן).. טיול של חודש.. חוץ מזה, איפה ממליצים לקנות כרטיסי טיסה? בקשר הישראלי? בסוכניות? איפה הכי זול והכי משתלם??(לא מעוניין לקנות מהארץ או מהאינטרנט). תודה רבה

רינת24

New member
אני יכתוב עוד פעם

אולי זה יכנס לראש הנבוב שלך תעשה סיבוב בין הסוכנויות בקווסאן ותשווה מחירים . הבנת או שאתה רוצה את זה עם ניקוד ?

SJdU

New member
כנראה שהראש הנבוב היחידי הוא שלך...

וכנראה שהבנת הנקרא לא למדת בכיתה א, שאלתי איפה ממליצים כרטיס טיסה, אם התשובה האינפנטילית שלך הייתה לעניין אז היית צריכה לרשום "אני ממליצה לקנות ולהשוות מחירים בסוכנויות בקווסאן" כנראה שהרמה הזו גבוהה מדיי בשבילך כפרה.. משתתף בצערך..

ערן שחר

New member
גם אני לא הבנתי מה אתה רוצה

או שאתה קצת מטורלל או שאתה צוחק עלינו. מה בדיוק הבעיה שלך מה אתה רוצה ? "שאלתי איפה ממליצים כרטיס טיסה" מה זה ???

Benkok

New member
בתאילנד לא קר. נקודה.

בצפון מקסימום תצטרך חולצה ארוכה אבל לא יותר מזה. כרטיסי טיסה - רינת ענתה לך את התשובה היחידה שמתאימה לשאלה הטיפשית שלך- תעשה סיבוב בסוכנויות ותשווה מחירים. אתה לא אומר לאן אתה רוצה לטוס, לא אומר מאיפה, רוצה הכי זול והכי משתלם (דרך אגב, זול ומשתלם זה שני דברים הפוכים כשמדובר בטיסות. לי בתור בעל עסק יותר משתלם לשלם כרטיס יותר יקר ולטוס ישיר עם אלעל כדי לחסוך זמן אבל זה לא יותר זול...) ובסוף עוד מתלונן כשמישהו נותן לך תשובה הגיונית...

למעלה