טסססססס טסססססס

אפי לוג

New member
הומאג´ לאיילה...

אני רק רוצה לדעת איך קוראים לו, את אומרת לי. אני מפתיעה אותך ואותי יחד – לא יודעת. לא רוצה לדעת. רוצה שישאר הקסם שבחוסר הידיעה. בדרך הביתה, אני מלבישה עליו גוף ובשר, ורבועים בחזה, במידה הנכונה, ואוספת את שערו לאחור בקוקו, ומציירת לו קעקוע על הכתף, צובעת לו עיניים בסגול עמוק, מתפשטת ושואלת: תענג אותי? והוא נוגע בכפתורים, ומשנה תדרים, ולוקח אותי למסע בתוך עצמנו. הוא לוקק ונוגס ומלטף ונושק וטובל מכחול ומצייר בפראות, ומתיז רסיסים של צבע. אני פוקחת עיניים, והקסם נגוז. הרמזור ירוק. אני נוסעת הלאה, לקסם הבא.

א י ל ה

New member
הומלס לאפי...

כי כשאין לו שם ואין לו דמות ואין לו אימא ואבא ואישה וילדים וחברים וקריזות ומשכנתה ובית אז הוא באמת פרוץ ונתון ביד כל לעשות בו כרצונם... ואיש הישר בעיניו יעשה בו. ברצותם ילבישו בו גוף ובשר, ברצותם יתנו בו ריבועים בחזה, או כרס חביבה ומשתפלת, ברצותם יאספו שערו ולמגע דמיונם ינשרו כל שערותיו, ומגעו יהיה עדין, או קשה, ושפתיו מנשקות, או נושכות... זה אזור החיץ הזה, של הפנטזיה. שם המפגש הוא בכלל רק עם עצמי, לא איתו. שם הוא כמו שהוא בכלל לא קיים. ובאמת, זה כל הקסם. עד הקסם הבא. א י ל ה רק אני והפנטזיה שלי

softy

New member
ובכן

יש למה לצפות. סופטי
הולך לקחת קובית שוקולד

לצפות

מהר לצפות ת´רצפה בשטיחים. שלא יהיה קר שיהיה נוח שיהיה נעים שחקנית זורקת ת´קוביות אולי יגיע מספר המזל

למעלה