טסים לחו"ל

מעוין

New member
טסים לחו"ל

שלום, אנחנו לראשונה עומדים לטוס לחול עם הילד שלנו בן ה 3 שיש לו אפילפסיה שעד לא מזמן היתה מאד נשלטת.
פשוט עשינו ניסוי בהפסקת התרופה, היו שני ארועים, האחרון לפני יומיים ואנחנו כרגע מעלים כמות של התרופה בחזרה לרמות המקוריות.

לטיול יש לנו 2 שאלות:
1. לקחת תרופות בכבודת היד במטוס, יש בעיה ? האם צריך להשיג אישור מראש?
2. רכבת הרים, לא משהו כבד עם לופים, אך ארוך ומהיר - http://www.hasenhorn-rodelbahn.de/index.php -אתם חושבים שתהיה בעיה ?

יש עוד דברים שעלינו לחשוב עליהם?
תודה,
מעוין.

na8

New member
אני הייתי מתייעצת לפני עם ניורלוג ילדים או רופאת ילדים

אני הייתי מציעה להתייעץ לפני עם נוירולוג ילדים, או רופאת ילדים.
ורצוי לקחת תרופות למקרה שיהיה בעיה.
ולא מומלץ רכבת הרים לחולי אפילפסיה יש אזהרה מראש לפני. גם ידוע על מקרה בסופרלנד לפני שנים, שמישהו עלה לרכבת הרים היה לו אפילפסיה נעורים חטף התקף אפילפטי ונפטר.
אני אחפש את הקישור אם קיים.

delibaby

New member
תהנו מהנסיעה

בוקר טוב,
1. אני תמיד לוקחת את התרופות בכבודת היד ושמה גם במטען הרגיל. אף פעם לא עשו לי בעיות.
2. לגבי הרכבת הרים - אני הייתי מתייעצת עם הרופא המטפל של הילד (הנוירולוג), אני תמיד עולה וטפו טפו טפו לא קרה לי כלום
אבל אני לא ילדה קטנה ויודעת מתי אני מרגישה או לא מרגישה טוב.. אני לא חושבת שצריך להימנע ריגושים אבל בשביל השקט הנפשי
הייתי מתקשרת לרופא. אגב הרכבת הרים לא גורמת התקפים אלא החשש הוא מהתקף בזמן הפעילות.

שאלה קטנה.. את הניסוי בהפסקת התרופה עשיתם בליווי רופא? כי הרבה פעמים כשעושים הפסקה לא בהדרגתיות היא גוררת אוטו' התקף.

תהנו מהטיול.

ruven7

Active member
אין שום בעייה עם תרופות במטען

נוסע מדי פעם ולוקח כמות כפולה-במזוודה ובתיק היד (למקרה אבדן אחד מהם, לא קרה מעולם לשמחתי) ועוד רזרבה ל-5 ימים בכיס
פלוס מרשם באנגלית רק למקרה הצורך
כך מרגיש מכוסה לגמרי
וביטוח רפואי מתאים אם יש כאלה לפעוט

דני11612

New member
תרופות

על מנת להימנע מאי הבנות בקשר לתרופות, תקחו את המרשם לטיסה. אם הילד יקבל חס וחלילה התקף ברכבת הרים תהיו בבעייה. לא ממליץ.

למעלה