טסים לחו"ל

טסים לחו"ל ../images/Emo35.gif ../images/Emo160.gif

הינה כמה תשובות שאפשר לענות בזמן הבדיקות הביטחוניות לא ממולץ להשתמש בזה אלה אם אתם באמת רוצים לגמור בכלא
|הדגשהאם ארזת לבד
כן נודניק, ארזתי לבד
בטח, אני ילד גדול
האמת שנעזרתי באיש חמאס. הם נורא טובים בקיפולים נחש... אני מעדיף שתפנה אלי בגוף שלישי לא, הארנב הבלתי נראה שלי עזר לי. תגיד שלום לשרגא
וזה מעניין אותך כי... לא, אמאש’ך עזרה לי אם לזה אתה קורא אריזה אתה לא מתבייש לשאול יהודי כאלה שאלות
האם מישהו העביר לך משהו במזוודה
רק קצת גראס, אחי מה בתאום אתה מתכוון לחפץ הזה שמתקתק
אבל האיש ביקש נורא יפה נביילה, רד ממני
נראה לך
התינוק ששמנו בה תופס את כל המקום אני מבקש מאדוני להפסיק עם השאלות האלה. אדוני, להפסיק עם השאלות מיד, אדוני יעזוב את המקום
ממש לא. זאת בכלל לא המזוודה שלי טוב עזוב אותי, אני לא טס
האם המזוודה הייתה איתך כל הזמן
כן, גם ברגעים הכי קשים לא, כשהייתי קטן הייתה לי מזוודה אחרת כן, היא מפחדת לטוס לבד כן, אפילו התקלחתי איתה כן, אנחנו נשואים כן, היא כזאת קרציה כן, ואני אוהב אותה
אוקיי, תפסת אותי - לפני שיצאנו לשדה תעופה, נכנסתי להשתין בשירותים והשארתי אותה לבד. אבל זה היה לדקה. נשבע
אתה משוגע? עם כל החומר נפץ שיש בתוכה
האם יש לך כלי נשק או חפץ כלשהו שנראה כמו כלי נשק
איך נראה כלי נשק
כן, והוא שמח לראות אותך חמוד... העוזי הזה נחשב? הבקבוק שמפו הזה נחשב
מברשת שיניים זה נחשב
מסרק זה נחשב
אלבום של צביקה דפיק זה נחשב
הוויברטור הזה נחשב
אולי די כבר עם השאלות האלה
נמאסת

keren007

New member
חחח יפה!

אבל לא קראתי את הכל, רק איזה משפט-שניים בכל קטגוריה

ל א ק י

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אגב.... מישהוא אולי יודע למה האתר של נתב"ג לא עובד? אה ועם אתם רוצים לדעת למה אני לא יושנת... אז אממממ..... כשכתבתי את ההודעה כבר כמעט הלכתי לישון... רק הייתי צריכה לבדוק עם טיסה מפראג נוחתת בזמן.. אבל האתר לא עולה לי... אז אני לא יכולה ללכת לישון..

ל א ק י

New member
אסור לי..

עד שאני לא בודקת עם הטיסה נדחתה או שהיא בזמן אסור לי לישון! ואני רצינית...

ל א ק י

New member
כי סבתא שלי בטיסה הזאת..

ואבא שלי נוסע לנתב"ג לקחת אותה.... ואבא שלי ביקש ממני להגיד לו מתי המטוס נוחת.. כי הוא לא רוצה לחכות 20 שנה בנמל התעופה.. והמרחק מפה לנתב"ג זה בערך שעה וחצי בלי פקק.....ותמיד יש שם פקק... אז הוא לא יחזור חזרה עם הוא ידע שהטיסה נדחתה... וגם הוא צריך להיות בעבודה היום....

ל א ק י

New member
למה אבא נצלן?

הוא ביקש ממני....
הסכמתי... לא ידעתי שהאתר לא יעבוד...
עכשיו אני לא יודעת מה לעשות....

ואם כבר אנחנו בנושא טיסה

יש לי שני קוריוזים שסיפרה לי חברה של אמא שלי שהייתה דיילת. נאמבר וואן: יום אחד באה לדלפק צ´ק אין אישה ואמרה"אני צריכה מקום ליד חלון". הדיילת: למה? האישה: יש לי ברונכיט, ואני חייבת אוויר בזמן הטיסה. הדיילת: גברתי, בזמן הטיסה לא פותחים חלון. האישה: למה? הדיילת: כי הבדלי הלחצים בין המטוס ומחוצה לו עלולים לפוצץ את הנימים שבראש. האישה: אבל את לא מבינה?! יש לי ברונכיט ואני חייבת אוויר בזמן הטיסה...
נאמבר טו: בימים ברו, לפני שהתחילו הישראלים לגנוב כל דבר שהם יכולים לשים עליו את היד (רבותי, גם אם קוראים לזה "פילוח", זה עדיין גניבה) היו בשירותים במטוסים טמפונים. אז יום אחד החברה של אמא שלי, הדיילת, ראתה מישהו יוצא מהשרותים עם כמה טמפונים בכיס. הדליית: סליחה, אדוני, אתה יודע מה זה? (מצביעה על הטמפונים) האיש: כן... מעשנים את זה. כמובן שהיא לקחה על עצמה להסביר לו בדיוק מה השימוש של החפץ. פשוט נשמה טובה!

למעלה