טסים לארץ....

talsada

New member
טסים לארץ....

הי בנות, היום בלילה אנו טסים לבקר בארץ, ולהשוויץ עם מעין בפעם הראשונה מאז שנולדה (3.5 חודשים). רציתי להתייעץ אתכם ולדעת האם יש איזה משהו שאני צריכה לעשות באופן מיוחד לקראת הטיסה? כמו טיפות לאוזנים בנחיתה או המראה, צעצועים, ובכלל טיפים וכו' בנוסף, אני לוקחת את המשאבה של מדלה (הקטנה) איתי, מישהי יודעת האם ניתן לסמוך על זה שהיא פועלת על בטריות? כלומר היא פועלת, השאלה לכמה זמן על בטריות? ואחרון חביב, כל העולם משגע אותי שאני צריכה להתחיל לתת לה פורמולה. אם אני מניקה אותה, והכל בסדר, איו טעם לתת לה פורמולה, נכון? אני פעילה בפורום ב-9 שעות הקרובות(לפני הטיסה), כך שאשמח לתשובתכם. טל.

1טלטלים

New member
איזה כייף!

ראשית נסיעה טובה וטיסה בטוחה! אין דבר מיוחד שהנקה מצריכה לעשות לפני טיסה,רק אל תשכחי את הציצי בארה"ב(סתםםםם...בצחוק!)...אההה...יש לי דווקא טיפ בשבילך,יש לי חברה שגרה בקנדה וכאשר טסה לביקור מולדת עם תינוקת אז מה שעזר לתינקות להתגבר על הפרשי גובה זה הנקה(היא לא רק הרגיעה אלא גם שחררה את הלחץ שנוצר בעת טיסה באוזניים(עצם המציצה...)). לגבי לקטינה על בטריות ממש אין לי מושג כמה זמן ניתן יהיה לעבוד איתה(אני אברר בשבילך ואודיע בהקדם)). מה עוד?קחי איתך קצת צעצועים...לא מזיק!מנשא יהיה לא רע,הרי טיסה ארוכה ותוכלי אולי להסתובב עם קטנה במנשא ולנדנד אותה . לגבי פורמולה,אינדיקציה שלך לכך שחלב אם מספק את כל צרכיה זה עליה במשקל,התפתחות תקינה ותינוק שמח וטוב לב ועוד עצה לפני אחרונה ...אל תקשיבי לכל הנשמות הטהורות שכאלו רוצות לטובתך,את אמא ואת יודעת מה היכ טוב ונכון עבורך ובעבור מעיין(שם מקסים). טוב,טל ,אני אברר עבורך לגבי בטריות ואם אזכר בעוד משהו .... טיסה נעימה וברוכים השבים הבייתה, אמא של טל

1טלטלים

New member
שאיבה בטיסה

הנה חזרתי וביררתי עבורך בחברת "ביפקס" הם יבואני של מוצרי מדלה כאן בארץ(שירות עשר!!!) ,אני מקווה שהבנתי את כוונתך ואת לוקחת איתך את מיני אלקטריק שכן עובדת על בטריות (אצבע) אשר מספיקות ל 3 שעות עבודה רצופות. וביררתי גם לגבי לקטינה כי לא זכרתי איזו יש לך גם היא עובדת על בטריות אצבע אשר מספיקות ל 3 שעות עבודה רצופה. זהו ...לא נזכרתי בעוד טיפים ,אולי אמהות אחרות יוסיפו. תקפצי לבקר בפורום כשתהיי בגבולות מדינת ישראל... שוב טיסה נעימה , אמא של טל

1טלטלים

New member
מקפיצה ../images/Emo105.gif

מ ק פ י צ ה בנות ,יש עוד טיפים!? אמא של טל

למעלה