טסים לאפריקה!

טסים לאפריקה!../images/Emo118.gif

זהו, הוחלט סופית על טנזניה.. התקשרנו להזמין כרטיסים קטע מוזר באיסתא אין להם טיסו תשנוחתות בנמל התעופה בקילימנג'רו רק בדיר א סלאם וזה לא מתאים ולא הגיוני. יש טעם לדבר שירות עם אתיופיאן? או שמשיהו מכיר משרד אחר שיכול לעזור יותר? אתמול קפצנו לשכנים שהיו שם שנה שעברב , לקחת מפה והתחיל לתכנן את המסלול. האסה זה שיש רק פעם בשבוע טיסה, וזה די מגביל כי זה או שבועים(קצר מדי) או שלושה שבועות (בעיתי מבחינת עבודה)...אז אנחנ ועוד חושבים מה לעשות.. תות

sela v

New member
את מאמינה לסוכן נסיעות

במיוחד באיסתא? לפי האתר של אתיופיאן, יש 2-3 טיסות בשבוע לנמל תעופה קלימנג'רו בטנזניה. דרך אגב אם הטיסה הזו יקרה מדי, אפשר לטוס לניירובי, ומשם לקחת אוטובוס שלוקח בערך 6 שעות לארושה. רק צריך לזכור שצריך להוסיף 50 דולר על הויזה, אני ניסיתי בזמנו להוציא ויזת טרנזיט בניירובי בשביל להגיע לאוגנדה (20 דולר), אבל הם סירבו. מחיר האוטובוס לא מאד יקר.

זהו שאני לא...

פשוט הסתבכתי קצת עם האתר של אתיופיאן, (יש ימים אב לא תאריכים)ותהיתי מה לעשות.. לנירובי -הכוונה לטוס גם עם אתיופיאן, פשוט לוותר על הטיסת המשך? ויזה בכל מקרה נצטרך לשלם. גם כן עיצבנו אותי באיסתא-ביקשו 360 ש"ח! נשמע חלי יקר, אחכ קראתי בכמה מקומות שמדובר ב50 דולר שם.. נראה לך מסובך להתארגן שם על האוטובוס? את הויזה אני עושה עוד בנירובי? פשוט קצרים קצת בזמן, אז אני תוהה מה דיף.. תות

ועודשאלה אם אני באמת

נוחתת בנירובי כדי לסוע משם לטנזניה, אני צריכה להוציא גם וחזה לקניה או שבגלל שזה טרנזיט כזה, לא צריך? תות

sela v

New member
אם את מסתבכת

תרימי להם טלפון. אני חושב שאפשר לקבל את הויזה הטנזנית בגבול, אבל כדאי לבדוק. את הקניתית קיבלתי פעמיים בשדה. אין בעיה עם האוטובוס לארושה מניירובי, אבל אני חושב שהם יוצאים רק עד לצהריים. ככה שאם את מגיעה מאוחר... לגבי הויזה, כנראה תקבלי ויזה אחת של תייר ולא טרנזיט לכניסה אחת, אבל יציאה למדינות טנזניה ואוגנדה לא נחשבות כיציאה.

עומר ד

New member
טיסה לאוגנדה

מישהו יודע איזה חברות נוסעות? וכמה אמור לעלות כרטיס? מצאתי מחירים מטורפים ולא הגיוניים(יותר מ1000 דולר לכרטיס) בEXPEDIA.COM אבל לא יותר מזה.. הבנתי שהנחיתה מתבצעת בENTEBBE. נ"ב - אם לא זה, אז אולי עדיף (כספית) לנחות בניירובי ולנסוע משם באוטו לקמפאלה? עומר

עומר ד

New member
מצאתי באתיופיאן איירליינס

מתל אביב לאדיס אבבה (האם אפשר לישון שם בנמל התעופה? אפילו בלובי) ולמחרת מאדיס לאנטבה. (סביבות 850 דולר-עדיין יקר ממה שחשבתי..) אגב מה החוו"ד על החברה הזו? עומר

היא די היחידה שנוסעת מפה

אלא אם נוסעים דרך אירופה-מה שמייקר פי כמה את הכרטיס. אל על כבר לא טסה לשם, כך שאין הרבה ברירה... תות

natyh

New member
מזמן

טסתי איתם מקהיר , בדוק מחירים . החו"ד : החברה הטובה באפריקה . אגב זה לא עוזר נגד חוטפי מטוסים . למיטב זכרוני בדוק אפשרות של טרנזיט באדיס וטיול בעיר המדהימה הזו . מנגיסטו היילה מאריאן כבר לא בשלטון , מעניין אם השתנה משהו . אם אתה מתאהב בדוק אפשרות לטיול לאיזור גונדר ולללי בלה . משהו בסגנון הסלע האדום רק יותר יפה . לקפוץ לסאפארי בעמק האומו תמיד טוב . מספיק לך ? או שמבוקש הדרן ?

עומר ד

New member
הדרן, הדרן

אני מקווה שאתה צוחק "אגב זה לא עוזר נגד חוטפי מטוסים "... כל מקרה, אקח את עצתך בחשבון - למרות שמחברים שהיו באתיופה ונהנו אמנם, היא פחות מושכת אותי ויותר אוגנדה וכו'.אבל אקח בחשבון את מה שרשמת. אגב כתוב שהטיסות שלהם לדר-א-סלאם(טנזניה), אדיס וניירובי..אין מצב לחזור לארץ איתם ממקומות כמו מאלאווי, זמביה, זנזיבר? תודה מראש עומר

jeshu

New member
אני גם רוצה לשמוע יש לי מחשבות על טיול באתיופיה בקיץ.

natyh

New member
הדרן

אז לפני שאני ממשיך בואו ניתן יומיים למומחי הפורום לענות . אם לא תהיה היענות אתחיל עוד יומיים שירשור ייעודי לאתיופיה . איפה החיבר כשצריך אותו ?

עומר ד

New member
באותה הזדמנות הזמבזי

מה דעתך לכתוב משהו על אפשרויות של ראפטינג של מס' ימים על הזמבזי, ועל ספארי בזמביה (אם היית..). התרשמתי שזמביה לא פחות יפה מטנזניה ועם ספארי לא פחות מרשים והיא זולה ומתויירת פחות. אם ככה - הבחירה המושלמת.. נ"ב - WALKING SAFARI"" - כזה שהולכים בו כמה ימים עם מדריך בשמורה, ולא ע"ג מכוניות.. שמעתי שיש כזה בזזמביה.. וגם בטנזניה.. מישהו היה, מישהו שמע, מישהו מכיר? עומר

sela v

New member
ספארי

זמביה שאני טיילתי לפני 9 שנים הייתה פחות מתויירת, ועם פחות אפשרויות כנראה לראות חיות. לא הייתי בשמורות הגדולות של דרום אפריקה וזימבבוה, אבל ליד Bulawayo הייתי בשמורת Matopos. אם לוקחים מדריך עם רשיון אפשר לעשות ספארי רגלי. לא נראה לי ממה שראיתי בשטח שזה משהו כזה מיוחד, אבל אולי אני טועה.לגבי הרפטינג החברה הגדולה ביותר בזמנו שהוציאה לרפטינג הייתה shearwater, וראיתי באתר שלהם שהם מציעים רפטינג לכמה ימים. רפטינג של 5 ימים עולה 555$.

בוודאי שיש טיסות לקילימג'רו

יש טיסות אבל יש המתנה מאד ארוכה באדיס או שצריך לטוס לנירובי ומשם לטוס לקילימנגרו יש טיסה מתאימה דרך נירובי ביום שישי ונדמה לי שגם בימי שלישי. רק לקחת בחשבון כמה דברים לגבי טנזניה - מקום מדהים כשלעצמו בקיץ גשם שם, זה אומר הרבה יתושים הרבה בוץ וקשה יותר לטייל, וגם רוב החיות נמצאות בקניה בעונה הזו ולא בטנזניה. יש בארץ קונסולית של טנזניה שנקראת רונית הרשקוביץ תנסי אתר של www.tanzania.co.il היא גם מתעסקת בתיירות ותוכל לעזור לך בכל מה שאת צריכה לגבי מידע. והיא גם תוכל להפנות אותך למשרד שמבין בזה.

למעלה