טסט

פקידה

New member
טסט

היי אנשים, יש לי ביום ראשון הקרוב טסט ראשון ב 8:20,לא יצא לי לנהוג בשעה מוקדמת,יש פקקים בשעה זו? עכשיו כאשר אני נכנסת ועוד לפני תחילת הנסיעה אני צריכה לוודא שהנבחן/ת מאחורי גם חגור/ה?(שלא יכשיל אותי..על פרט קטן) אני מקווה שאפול על טסטר אנושי(=שיאמר לפחות שלום/בוקר טוב) כמובן שלא יהיה זעפן כי אין לי עצבים לזה על הבוקר חח, אם תוכלו לתת טיפים לטסט בבקשה ולספר איך הלכו לכם הטסטים..זה יועיל לי מאוד! תודה מראש.

maestr00

New member
בהצלחה וגם

חייבת לוודא שנבן מאחריך חגור חבר שלי נכשל פעמים פעם ראשונה בגלל החגורה לנבחן השני פעם שניה אחרי שסיים את הטסט נהג 35 דקות והכל בסדר גמור פתח את הדלת בלי להסתכל אם ישנם מכונית קרובה פתח את הדלת במהירות בגלל השמחה ונכשל מיד חבר שני נכשל כי אחרי שעשו חילוף הוא היה ראשון שעשה את המבחן הסתובב לא מאחורי המכונית והכשיל אותו הבוחן דברים קטנים אבל מכשילים בגללם בהצלחה

ertert15

New member
אתה רציני?! הכשילו אותו רק על איך

שהוא נכנס לרכב?!?! פחד אלוהים הטסטר הזה...

nogag7

New member
לא הבנתי משהו..

אמרת שחבר שני שלך נכשל כי הוא "הסתובב לא מאחורי המכונית".. איך אמורים להסתובב? (המורה שלי לא עבד איתי על קטעים של כניסה ויציאה מהרכב וכנראה שזה חשוב
)

1 6

New member
בדיוק אתמול היה לי טסט ראשון

ולא עברתי.. אני ועוד מכונית אחת באנו משני כיוונים שונים, הזכות קדימה הייתה שלי ועצרתי אז הוא הכשיל אותי..והטסטר שלי גם ממש לא היה בנאדם סימפטי חח..נקווה שההבא יהיה יותר טוב בכל מקרה, המון

פקידה

New member
יש דבר אחד שמאוד מפריע..

איך בן אדם שיושב לידך טסטר לצורך העניין יכול להיות כזה אנטיפת?אני לא אומרת שכולם אך רובם. למה הנבחן צריך להיות מאוים ע"י הבוחן "הקשוח"?הנבחנים נכשלים לרוב כתוצאה מדבר כזה. הבוחן צריך לתת הרגשה נינוחה ולא לתת לנבחן להיכנס לסרטים.. למזלי בטסט הפנימי שלי נכנס בוחן כזה נחמד אמר שלום,בהצלחה,נתן הרגשה מאוד טובה ורגועה וכל זמן הנסיעה עברה לי בקלות כמו עוד שיעור נהיגה ולא כמו מבחן. בקיצור הכול עניין של מזל..

ertert15

New member
שמעי זה גם תלוי התלמיד/ה נהיגה

צריך לאלעשות מהטסט משהו כזה גורלי....ולא נורא אם לא עוברים זה לא הסוף. ותנסי להתייס לטסטר גם אם הוא קשוח ורע כסתם זר אשר את צריכה להוכיח לו שאתה ראויה לרשיון,ועל כ תנהגי בצורה בטוחה וטובה.

מכשילים על כל דבר קטן

בטח ובטח על זה שהנבחן מאחור לא חגור... אני סיגלתי לעצמי מינהג- כשעשיתי ת'טסטים אמרתי לנבחן מאחוריי לחגור, ואז הבוחן רואה שאני אחראית וזה כבר נותן נקודות זכות. אבל מה לעשות- היום הטסטרים הרבה יותר מחמירים בגלל העלייה במודעות לתרבות הנהיגה ותאונות הדרכים. פעם זה לא היה כזה קשה, לא היה מלווה למי שעבר טסט ובקיצור בואו נגיד שלפני 30 שנה חצי מהפורום הזה היה עובר גג טסט שלישי.

למעלה