טסט

טאטעניו

New member
טסט

מתי הכי כדאי לעשות טסט בפ"ת בוקר .לפני צהריים צהריים ובאיזה יום בשבוע?מבחינת עומס בכביש

ChilD SouL

New member
כי בטח אין הרבה תנועה.

ומתי זה שעות צהריים
אתה צריך שעה מדוייקת יחד עם שניות גם

8-AN

New member
הוא ביקש ויקבל=

11:45-12-15 זה השעה הכי טובה כל שעה אחרת אתה נכשל בוודאות, אל תיגש עד שתיהיה בשעה זו... או שפשוט תלמד לנהוג ותנהג טוב ותעבור בכל שעה

טאטעניו

New member
יש פעמים

שאפילו אתה יודע טוב לנהוג אתה נכשל בגלל שיש עומס או שפתאום קופץ לך איזה זקנה לכביש

8-AN

New member
מה הקשר ?!

יש לך רישיון? אם כן, אתה יודע שזקנות לא קופצות לכביש, אם כבר ילד קטן זקנה מקסימום מדדה אל הכביש חח וגם אז אתה אמור להיות עירני מספיק כדי לעצור ואם לא אין לך מושג כמה הרוגים היו בכביש.... הרבה פעמים הולכי רגל הפתיעו אותי ותמיד עצרתי בזמן, פעם אחת היה ממש קרוב אבל שוב, עירנות מונעת אסון שזה חלק חשוב מלדעת לנהוג

חלאס כבר

כל האלה שמשחקים אותה- "אם מגיע לך רישיון אז אתה צריך לדעת לנהוג כל הזמן"- בולשיט!! כולכם יודעים שבטסט מכשילים גם על דברים שכל נהג עושה (כמו לעקוף בכביש גישה לקיבוץ למשל..
, לא לעצור לאנשים במעבר חצייה.. וכו' וכו'..) בגלל זה עדיף ללכת על השעות שבהם המצב להפתעות כאלה קטן.. אגב- לדעתי אם אתה ניגש במרכז הארץ- תיגש בצהריים.. התנועה יחסית דלילה בשעות האלה..

8-AN

New member
אתה רציני..?

אתה רוצה שאני יתחיל לפרט על דברים שכל נהג עושה כולל אותי ואותך שמכשילים עליו בטסט ובצדק? אי שמירת מרחק ברמזור מהירות !!! ז"ק מידיי פעם קורה אם זה בכוונה או מחוסר תשומת לב כניסה לנתיב לפני תום הנתיב השתלבות ועוד הרבה וכל אלה סיבות לגיטימיות להכשלה בטסט וכולם עושים אם באה זקנה לכביש בכל מצב, טסט(שצריך לנהוג לפי החוקים מה לעשות...) ובנהיגה שוטפת בולמים ! אין ]פה ויכוח בכלל ו..שמע כן צריך לדעת לנהוג תמיד....זה שעוברים על החוקים לא אומר שאתה לא יודע לבצע את הפעולות הבסיסיות יותר או פחות כי זה חובה לדעת לבצע וזה מה שבוחנים בטסט

אבל עם כל זה....

עדיין יש טעויות שלא צריכים להכשיל עליהם!! או לפחות לא מוכרחים.. ונוסיף לזה את הלחץ והכל... ואל תשכח שהוא עוד לא מנוסה והוא צריך זמן להשתפשף עם המלווה.. קיצר השעה כן משנה..

Krishi

New member
בוא נגיד שאם השעה משנה..

עד כדי כך שהוא נכשל בגללה - אז לא מגיע לו רישיון.

lsd600

New member
פ"ת לא יודע..

אצלנו הכי טוב זה בין השעה 9:00 לשעה 13:00.

alonn121

New member
מה אתם אומרים על השעה 9 וחצי בראשון

? המורה שלי אמר בן זונה..

למעלה