טסט

nobody 1

New member
טסט

האם הטסט הראשון עולה כסף? חשבתי שהוא כלול בתשלום על אגרת התיאוריה, 113 ש"ח לתיאוריה+טסט. לא? והאם הטסט הפנימי עולה כסף? ואם כן, מה טווח המחירים? תודה.

a l x

New member
טסט ראשון אכן כלול באגרת התיאוריה

טסט פנימי אין לי מושג, כי לא עשיתי כזה אף פעם באופן פורמלי, אבל נדמה לי ששילמתי עליו 50.

nobody 1

New member
אני אשמח אם מישהו יגיד כמה עולה טסט

פנימי. ותודה רבה לך, alx. :)

מומין1

New member
מחיר טסט פנימי

משתנה בין בתי הספר השונים. לי, למשל, זה עלה 113 שקל.

תות15

New member
וואי זה ממש גנבה..

טסט פנימי צריך לעלות מחיר של שיעור רגיל.. אגב, על הטסט הראשון לא משלמים אגרה אבל עדיין משלמים למורה. (כל מורה והסכום שבראש שלו לנקוב.. יש כאלה לוקחים מחיר של שיעור ויש כאלה שלוקחים 350 שקל) אגב, יש איזה חוק בנושא הזה שמגביל את המחיר בניתן לשלם למורה על טסט?

nobody 1

New member
מה????????!

המורה לוקח כסף על טסט ראשון?! אז בנוסף ל 113 ש"ח אני צריכה לשלם עוד (על טסט ראשון)??? לא הבנתי, האם צריך או לא צריך לשלם משהו למישהו בעבור הטסט הראשון, פרט ל 113 שקלים?? למזלי המורה שלי נותנת טסט פנימי חינם, פשוט רציתי לדעת מה טווח המחירים.

אז ככה...

המחיר של הטסט הפנימי משתנה בין בית ספר אחד לאחר, בעקרון זה מ 50 שקל עד 120, פחות או יותר. לטסט הראשון אתה רק משלם על הטסט, 350 שקל (ושוב, זה תלוי בביה"ס), ואתה לא משלם אגרה כי כשעשית תאוריה זה כלל בתוך זה גם את האגרה לטסט הראשון... ואם אתה נכשל בטסט ראשון וניגש לשני וכן הלאה, זה ה 350 שקל האלה, פלוס 113 שקל אגרה בדואר.

תות15

New member
שוב,

בטסט הראשון את לא משלמת אגרה, אלא רק למורה. בטסט שני והלאה את משלמת למורה ובנוסף אגרה.

למעלה