טסט!!

N i c o l e

New member
טסט!!

שאלה קטנה בקשר לזה. מחר יש לי טסט שני בשמונה ועשרים בבוקר. זו שעה בסדר? יש הרבה תנועה? קצת? אולי זה לא טוב בגלל העייפות בבוקר? מה אתם חושבים? יהיה בסדר?.....

buzzeron

New member
ראסמי!

לא משנה, תהייה השעה שתייה, את צריכה להיות מרוכזת ומכונסת בתוך עצמך. תתנתקי משאר העולם, תבני את הבטחון העצמי שלך על בסיס ההצלחות ולא על השטויות שאת עושה, והכל יהיה מצויין!! חוצמזה, את יש הרבה תנועה, זה רק יותר כייף!!!

Elicoz18

New member
אמרו לי

שכמה שיותר מאוחר יותר טוב - ולא בגלל התנועה, אלא בגלל התלמידים שבדרך לבית סםר, שלא יקפוץ איזה ילד על הכביש אשר יחליט לעבור את הדרך ממש מול האוטו שלכם, והטסטר יבלום פתאום..

M o l

New member
שמישהו יקפוץ לך לכביש יכול לקרות

תמיד, אין טעם לחשוב פסימי, תהיה בטוחה בעצמך! תנהגי טוב, תעשי מה שאת יודעת ותקווי לטוב.

buzzeron

New member
בשעה כזאת?

חוץ ממני, שאני הולך לבצפר ב11/12, כל הילדים הסדיסטים נמצאים כבר בבצפר... חחחח! אממ, מתי שעות הפתיחה של משרד הרישוי בחיפה?? הוא פתוח מחר? איזה הוא בכלל?

היום היה לי טסט...

בשעה 8 ורבע בבוקר.... והיה לי שיעור מ 6:45 בבוקר... ולא היו פקקים ולא תנועה.... שיהיה לך בהצלחה מחר.......

Krishi

New member
רק שירשם לפרוטוקול...

לפני הטסט השני שלי שאותו עברתי ישנתי בלילה שלפני סך הכל שעתיים וחצי... רק שעתיים וחצי ובכל זאת עברתי...

avvv

New member
8:20 הכי טוב

זאת השעה שאני עברתי בה מבחינת העייפות זה הרבה יותר טוב מאשר 7:30, מבחינת התנועה לא היתה לי הרבה.

למעלה