טסט

ספייק ®

New member
אני מכיר את הטסטר שלך!

חבל לך על הזמן - נקניק זה - גם את אמא שלו לא יעביר טסט!! ספייק

Miss Mor

New member
כמו שאמרו - קודם כל לא להתייאש

דבר שני- כדורי הרגעה באמת עובדים טוב על טיפוסים לחוצים. דבר שלישי- אני בדיוק בקצה השני של הסקלה, לי יש עודף ביטחון
שזה גם לא טוב. אומנם עברתי טסט ראשון באופנוע, אבל הכשילו אותי בטסט ראשון על רכב בגלל עודף ביטחון. דבר רביעי- תמיד לקחת הכל בקלות ועם חיוך גדול, זה עוזר.
Miss Mor

barakhalla

New member
פתרון... ../images/Emo50.gif

לפני כשבועיים ניגשתי לטסט עד 500 מה-זה פחדתי... 24 שעות לפני הטסט פשוט לא יכולתי לתפקד! השיטה שלי היא: בד"כ יש שיעור לפני הטסט נכון? לתרגל ולתרגל שוב ושוב כמה שיותר שמיניות... והנה בא הטריק! לבקש לעלות ראשונים לטסט - כן כן! כולם מנסים להתחמק ולהיות אחרונים - טעות! ככה סתם יותר ויותר נלחצים והזמן עושה את שלו ומשפיע קשות על מערכות העצבים הרגישות... עוד יתרון בלגשת ראשון... - כולם אבל כולם מתאמנים בצד ולא מסתכלים עליך משועממים בתקווה שתוריד רגל... ככה ניגשים יותר מוכנים - (ההרגשה טרייה בידיים כי התאמנת לפני רגע...) וגם אין את הלחץ שצופים בך מסביב (כי כולם עסוקים בלהתכונן לתורם...) ככה עברתי מבחן שליטה וטסט עד 500 במכה ראשונה... (גם על רכב טסט ראשון אבל זה OFF THE RECORD ) המון בהצלחה! ואני מחכה לכתוב פה מזל טוב בקרוב הא..??

peegee

New member
../images/Emo57.gif ../images/Emo70.gif

האיקון הכי מתאים להודעה הזאת

Asterix

New member
3 דרכים ...

1. במידה והיא התנסתה בג´וינט בחייהה שעה לפני לא יזיק. 2. במידה והיא לא התנסתה בג´וינט בחיים ואינה מודעת לריח המתוק, כך DRUM וגלגל לה סיגריה, הגד לה כי ג´וינט הדבר וראה עד כמה רגועה היא יכולה להיות. 3. כך כגור אקמול שייף אותו קצט בעזרת סכין כך שלא יראה כמו אקמול, הגד לה כי הדבר הוא כדור הרגעה מחבר, עובד ... וראה את נפלאות הדבר. מנסיון על חברים, משפחה וכו´ ... בדוק ועובד תמיד

peegee

New member
אהבתי! 3 תותח ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

psichi

New member
פלסיבו

בשיעור נהיגה לפני טסט (לאוטו, דווקא) הייתה איתי באוטו בחורה צנומה מפוחדת וחיוורת. המורה הגאון החזיר אותנו לבי"ס נכנס ויצא החוצה עם כוס מים ושני כדורי הרגעה שהבי"ס מחזיק בדיוק למצבים כאלו, תוק כדי קריצה לעברי ולחישה "זה סוכרזית". אולי הבחורה אושפזה מהרעלת אספרטיים, אבל ללחץ הנפשי זה כנראה עזר (למרות שהיא נכשלה...)

psichi

New member
לא שמתי לב לאסטריקס

שכבר הציע את הפתרון המופלא.

למעלה