טסט
H Hadar p New member 20/1/03 #3 מה? יש לך טסט? ../images/Emo73.gif../images/Emo8.gif או שוב החלטת לעשות ב - ל - א - ג - ן
א אתי@ New member 20/1/03 #4 ../images/Emo6.gif לא זה ולא זה אבל בלאגן לא אכפת לי לעשות בבית אסור לי אז אני מוציאה כאן אגרסיות
ג גלי ב New member 20/1/03 #7 יאללה.....בלאגאן ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif הדרוש..זה מזכיר לי משהו ....
יאללה.....בלאגאן ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif הדרוש..זה מזכיר לי משהו ....
H Hadar p New member 20/1/03 #5 אה...טוב כי כבר התכוונתי לרשום../images/Emo8.gif לך מרשם לרסקיו רמדי המרגיע הלאומי סתם מתוקה הכל מאהבה
אה...טוב כי כבר התכוונתי לרשום../images/Emo8.gif לך מרשם לרסקיו רמדי המרגיע הלאומי סתם מתוקה הכל מאהבה
א אתי@ New member 20/1/03 #8 מזג אויר שעושה חשק רק להתבטל ../images/Emo9.gif ויש לי כ"כ הרבה מה לעשות
L lital_helmer New member 20/1/03 #9 אני היום החלטתי להתבטל... וגם קצת כואב לי הגרון... אז יש לי תירוץ. ליטל
F fila New member 20/1/03 #11 אתי אפילו כשאת עושה בלאגן אז יוצא לך מסודר לא יעזור את ובלאגן לא הולכים יחד!
א אתי@ New member 20/1/03 #12 ../images/Emo6.gif לא יאמן שאומרת את זה חברה חצי וירטואלית, כי גם חברות שלי מזה שנים היו אומרות את אותו הדבר
../images/Emo6.gif לא יאמן שאומרת את זה חברה חצי וירטואלית, כי גם חברות שלי מזה שנים היו אומרות את אותו הדבר