טסט 9 עוד מעט.

Yakird12

New member
טסט 9 עוד מעט.

היי , אני לקראת 9 תשיעי ( הוא צריך לקבוע לי תאריך בקרוב לשבועות הקרובים) . עכשיו ככה בשיעורים אני לא עושה טעויות בכלל והמורה שלי לא מבין למה אני ממשיך לקחת שיעורים , הוא טוען שאני צריך שיעור אחד לפני הטסט וזהו . תמיד בטסטים אני עושה הכול מצוין אבל יש את הרגע הקטן הזה שחייב לבוא שאו נוגעים לי בהגה או בולמים אותי וזה ממש מבאס...לדוגמא בטסט האחרון הייתי בטוח שאני עובר כי כבר לא היה על מה להכשיל אותי ונהגתי ממש מצוין והייתי בטוח בעצמי. הטסטר הכשיל אותי כי הגענו לקראת צומת מרומזרת והוא ביקש לפנות שמאלה והיו 2 נתיבים לפניה שמאלה אני הייתי בשמאלי מבינהם ורציתי לעבור לימני אבל כנראה התקרבנו יותר מידי לקו עצירה של הרמזורים ורציתי לעבור ואז הוא נגע לי בהגה כדי להחזיר אותי לנתיב השמאלי שהייתי בו . אתם מבינים על דברים קטנים כאלה אני תמיד נכשל . ממש כואב לי שאני לא עובר ואני שומע על אנשים בפורום שעוברים בקלות טסט ראשון/שני או בבית ספר שלי וזה ממש ממש מבאס אותי . שוב אני לקראת טסט ויש לי אותן חששות למרות שאני דיי בטוח בעצמי ובנהיגה שלי וגם בשיעורים שלפני אין לי טעויות בכלל אבל תמיד בטסט הטעויות האלה קורות . מצטער על המגילה שכתבתי פה אבל אני פשוט חייב קצת תמיכה לקראת הטסט ואם אפשר איך להמנע מהטעויות הרגעיות האלה בטסט .

rororororo

New member
אממ.. אני אשתדל לעזור =]

גם אני עוד לא עברתי טסט [מחר אני ידע תשובה על טסט שעשיתי יום שישי] אבל אני כמוך לחוצה כמו החיים בכל טסט ועושה טעויות טיפשיות לעומת את בשיעורי נהיגה אני נוהגת מצוין. אמממ אני יכולה לתת לך טיפ לטעויות מהסוג שרשמת- "אם יש ספק- אין ספק" מה זה אומר? תמיד אם יש לך ספק מסוים- שלא תספיק לעבור לנתיב השני, או למשל שיציאה לעורק ראשי שלך תפריע לתנועה, או שצריך להאט מהירות בגלל זכות קדימה או משהו כזה- תעשה את זה. תמיד יש תרגעים של הרגשה מוזרה כזאת של מצבים של- מה לעשות?- מה לעשות?.. ברגע שיש תמצב הזה תעשה תדבר הכי בטוח שיש- כמו לפני הרמזור- אם כבר היית בנתיב שמאלי לפניה שמאלה- והיה לך ספק שלא תספיק לעבור- אז אל תעבור- לך על בטוח ותחזור לימני אחרי הפניה... ומשהו שלקחתי לתשומת ליבי בטסט האחרון- זה לא להתרכז יותר מדי בתפעול, או בחוקי התנועה- פשוט "לנהוג"... הרי את החוקים והתפעול אתה כבר יודע בוודאות- פשוט תנהג ותתמודד עם המצבים שיהיו לך בטסט...תחשוב שאתה נוהג כמו כל יום... כמו ההורים שלך בדרך לעבודה לי זה עזר לפחות.. אני מאחלת לך המוןןןן בהצלחה =] אני יודעת שזה מתסכל להיכשל אבל תחשוב על זה- כל מי שמסביבך בכביש עשה את זה... עבר טסט- לא משנה כמה טסטים או כמה שיעורים אתה עושה- מה שחשוב זה הרשיון שיבוא בסופו של דבר- שהוא לכל החיים!

Yakird12

New member
קראתי הכול ואני מקווה שתעברי את

הטסט שלך :] תודה רבה על העצות אני אפנים את זה לטסט הקרוב . שירן תודה מאמי .

יקיררררר ../images/Emo24.gif

תדע לךךך שיש אנשים במצב שכבר מתיאשים כי פשוט לא הולך להם! אבל אתה!! אל תתיאש! פשוט אין מה לעשות בשביל להשיג תמטרה צריך לעבור מכשולים יש כאלה שיש להם מזל ויש כאלה שיש להם פחות מזל! זה הכל עניין של מזל וברור שזה גם תלוי באיך שאתה נוהג ואני בטוחה שאתה נוהג מצויין
אז בסופו של דבר לכולם יש רישיון וכולם עוברים את זה! בהצלחה

Liraz 6q

New member
האמת..

שאני מחזיקה ממך שעוד לא התייאשת.. כל הכבוד! מאחלת לך המון המון בהצלחה:] ואם אפשר לשאול כמה שיעורים כבר עשית? וכמה עלה לך כל הכאב ראש הזה בנתיים?

Yakird12

New member
תודה רבהה חח :]

עשיתי אזור 55 שיעורים ( 2 פחות , 2 יותר זה לא משנה) . עלה לי באזור ה-7 אלף כל הנהיגה לבנתיים .

dutchy16

New member
בהצלחה! רק..

קשה לי להבין את המורה שלך.. איך הגעת למצב של טסט תשיעי בשיעור 55? המורה שלי הגיש אותי לטסט ראשון בשיעור 45 וזאת שניגשה איתי ניגשה לטסט ראשון בשיעור 65..

Yakird12

New member
הגישו אותי לטסט ראשון בשיעור 30

שכבר ידעתי לנהוג בצורה מספיק טובה בשביל לעבור טסט ואני תמיד נכשלתי בגלל הלחץ , גם שעברתי מורה אחרי כמה כישלונות בטסטים זה עדיין לא עזר . קיצר מקווה לעבור טסט הבא ולגמור עם זה .

taltal3001

New member
יקירוש..

שיהיה לך המון המון בהצלחה!!!! בע''ה-תעבור.. אני ניגשת בקרוב לטסט רביעי.. (מתחילה להתייאש).. הקטע שאצלי זה יותר מסובך, אני מתגייסת בלי רישיון.

Yakird12

New member
מקווה מאוג שתעברי טסט !

חח אני הדוגמא לכך שלא צריך להתייאש .

bsagi

New member
אני הגעתי למספר דומה לשלך

ובסוף עברתי. כבר למעלה משנתיים שאני נוהג לבד בלי שום עכבות - לא צריך להתייאש. בהסתכלות אחורה אני נזכר שתמיד מאוד נלחצי לפני ובמהלך הטסטים ולא ידעתי איך לטפל בזה. ניגשתי לטסטים אחרי לילות ללא שינה. אולי לך יש את אותה הבעיה? אם כן, גש לרופא - הוא יכול לעזור לך. משהו קטן להרגעה יכול לעשות את ההבדל.

למעלה