טסט 7!! תביעו דעתכם!!

shmuel420

New member
טסט 7!! תביעו דעתכם!!

היום עשיתי ת'טסט ה-7 שלי וזו ההזדמנות האחרונה שלי לעבור אני לפני גיוס,אז ככה היו לי 2 בעיות מרכזיות: 1.הייתי אמורה לעשות חניה בזינוק בעלייה, ומרוב לחץ לא העברתי טוב את ההילוך לרוורס אז לא הצלחתי לעשות ת'חנייה אח"כ הטסטר אמר לי שלא הכנסתי טוב ת'הילוך ואח"כ הצלחתי לעשות ת'חנייה!! 2. הבוחן העיר לי על זה שאני צריכה להאט לפניי מעבר חצייה. מה אתם אומרים יש סיכוי?

MrJacKasS

New member
בנוגע ל2

אם הוא בלם אותך בנוסף להערה, סיכוייך קלושים, אך אם הוא רק העיר, כניראה שלא ראה באי-ההאטה סיכון כלשהו וזה היה בגדר "עצה" להבא. בקשר ל1 ..למה העברת? להילוך 4? במקום רוורס? והאוטו נכבה? או שלא התחלת בכלל לנסוע? זה גבולי ..בטסט ראשון היו מכשילים על זה נראה לי, אבל בטסט 7 יכול להיות שיסלח .. 50-50 ..

adidas88

New member
יש מצב!

תשמעי.... לא עשית משהו מסוכן ביותר ואת בטסט 7 בד"כ הם נעשים יותר סלחניים... מחזיקה לך אצבעות הלוואי שתעברי!

adidas88

New member
אז

יש מצב שפשוט הוא נתן לך טיפ למחר כשתנהגי עם רישיון
יש טסטרים כאלה בהצלחה ענקית!!!

shmuel420

New member
איזה באסה יש עיצומים! אין תוצאות!

אוף אני כולי במתח אם עברתי או לא! אייך לעזעזל אני יכולה לברר ת'תוצאה מבלי לחכות למחר? למשהו יש הצעות?!

adidas88

New member
כן!

להיות נביאה! או מגדת עתידות! או הכי פרקטי-ללכת לטסטר ולשאול אותו או לנדנד לו או לאיים עליו או לפרוץ למשרד הרישוי ולברר או לזייף את החתימה של הטסטר ואז גם ככה עברת וזהו נראה לי שאין לך יותר אופציות

adidas88

New member
העיצומים מחריפים

אני קיבלתי תשובה רק אחרי 3 ימים בהצלחה!!!

אני מקווה שכן 7 טסטים זה פול כסף...

אם לא עברת אני חושב שאת צריכה לוותר על הרעיון לנהוג כנראה את לא בנויה לזה וזה לא באשמתך כנראה נועדת להיות הולכת רגל כל חייך חחחחחחחחחחחחחחחח סתם תאמיני בעצמך

למעלה